Дејан Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Vlada Srbije danas je postavila Miletu Radojevića za direktora Kancelarije za vere što je samo ubrzalo njegov odlazak iz GSP koji je sam najavio pre nekoliko meseci. Otišao iz GSP: Mileta Radojević Radojević, sada već bivši direktor GSP "Beograd", preuzeće mesto prvog čoveka kancelarije za saradnju sa crkvama i tradicionalnim verskim zajednicama inače organa koji preuzima nadležnosti ministarstva vera koje je postojalo u prošloj vladi. Radojević, inače kadar SPS, na mestu direktora GSP zamenio je partijskog kolegu Radosava Nikolića krajem 2010.godine, a prethodno je bio član Gradskog veća. Odlazak sa čela gradskog prevoznika najavio je još pre nekoliko meseci kada je to saopštio gradskoj upravi. Блиц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Шта је са мозгом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Врх! Овакав нам треба! Кад зна да руководи поправљањем аутобуса, сигурно ће знати да решава проблеме верских заједница. Ламех and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Шта је са мозгом? чијим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Оних који поставише овог човека на ово место а и његовим који ово прихвати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 знаш човека? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 :291291291: :291291291: :291291291: Ау брате!!! Има ли краја српским глупостима? Оваква је држава заиста осуђена на смрт,и ја бих јој здушно помогао у томе.Ако је икако могуће да убрзамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 @@Давор73, да питам и тебе, познајеш ли Милету Радојевића? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 знаш човека? Не знам ,само не знам које кавалификације може да има директор ГСП из СПС-а да би био постављен на место на које је посављен?Зашто теолог не буде постављен за директора ГСП-а? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 @@Давор73, да питам и тебе, познајеш ли Милету Радојевића? Ја познајем GSP и њихове аутобусе... И СПС одлично познајем. antics and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Зашто теолог не буде постављен за директора ГСП-а? Не теолог, него рукоположени теолог. Тим бусевима само још молитва може да помогне. zuti car and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Не познајем човека .Не потежем чак ни питање његове моралне подобности и сл.Није ми јасно само одакле више у овој рупи од земље толико мултиталентованих ликова који мењају министарства и фотеље ко чарапе и у све се наводно подједнако добро разумеју.Јер на крају крајева,исто је причати са синдикатом возача,генералним заступником Бош за југоисточну Европу и руским патријархом,.Култура дијалога је ту у питању ,ништа више.А остало ће доћи само по себи.Зато и кажем;Жао ми је што нисам побегао одавде, заиста. А ти реци ако имаш да кажеш нешто у прилог његовог избора.Могуће је и да грешимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Тако је бре! Нема боље комбинације од машинца и комунисте да се бави Црквом и "традиционалним верским заједницама"! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Будимир Лазић Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Колико је мени познато, господинов син је свештеник. Не схватам чему одмах паљба и негодовање... Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Чуо сам за неког Лика који је да би ширио Радосну Вест активирао неке баје рибаре за тај "посао". Замисли каква одлука! Какве ли су квалификације могли имати неписмени рибари? Шалу на страну, вероватно није умесно ово поређење. Поменути господин је доста тога урадио за Цркву и то је вероватно утицало да баш њега ставе на то место. А место је директор канцеларије за сарадњу са Црквом. Дакле, што би он морао бити теолог? А ви одмах камење у руке ... онако ајд мало да се разгибамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука