коЖељ њацИ Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 http://www.nspm.rs/politicki-zivot/obavestenje-zainteresovanim-saborcima-i-pristalica-dveri-u-novom-sadu.html Одлука о искључењу Ђурђева из Двери ... Пасус: Посебно је неморално да је у расправи са Старешинством Двери, Ђурђев користио потпуно неоправдано и неосновано наводне црквене несугласице између њега и дела старешина Двери. Спремност да се чак и мукотрпно изграђена позиција Двери на којој је Покрет радио годинама – позиција избегавања учешћа у унутарцрквеним расправама у СПЦ, да се и то искористи како би се обрачунао са Старешинством и оправдао своју позицију некога ко жели да оспори поредак Покрета, та спремност да се буде тако бескрупулозан у спровођењу и наметању своје политичке воље мимо органа Двери – ова чињеница је узета као пресудна околност потпуног неповерења према Александру Ђурђеву. Таквим чином он је показао да је спреман да цео Покрет, све оно што је годинама рађено на јединству и снази Двери подреди својој политичкој вољи и намерама без обзира колико оне биле супротне од претежне политичке и организационе воље у Дверима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Знамо шта су те "унутарцрквене несугласице", али нисмо знали да унутардверске несугласице могу да буду подстакнуте унутарцрквеним несугласицама, па ме сад просто као лаика( недверјанина) занима ко је на којим позицијама стајао(или још увек стоји), пошто знам да је Ђурђев добар са клиром епархије бачке , да има добре односе са + Порфиријем претпостављам дакле да је Ђурђев оно што се каже у новом православно српском жаргону "новотарац". Дакле по овоме излази да је старешинство двери на "старотарским" позицијама. Или ја то нешто нисам најбоље разумео. Шта мисле форумаши највећег гигамегаултраинџекшн православног портала у Србаља именом поуке.орг о свему овоме ? (Или сте прешли можда да читате новинар.дебе има један тамо нови текст о поукама ђе су скоро све "виђеније" форумаше испрозивали чак и попадије. ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Ђилас финансира двераше и отпораше, за 20.000 е ће да продају рођену мајку. За боље и нисте млади партизани. Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Ђилас финансира двераше.. Има истине у овоме. DankaM је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Има истине у овоме. Па сад и ј а сам чуо такве приче али их држим само за приче, међутим после ових чарки око Новог Сада , мало ко овде те приче држи само за приче...нарочито гласачи Дверјана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 У Чачку на листи Двери за градске изборе лично знам бар једног артемијевца... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Класични скојевци. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука