Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Милан Меденица :), malina :), Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 malina :), Срђан Ранђеловић, Милан Меденица :) and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Ignjatije, Милан Меденица :), JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Милан Меденица :), malina :) and drvce је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 malina :), Милан Меденица :) and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Милан Меденица :), malina :), Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Za svoj 1000. post, na omiljenoj temi, delim sa vama ono u čemu vidim radost, ljubav, lepotu i milost Božiju! U potpisu- Ponosna tetka! Mironosica, Брка Јовановић, malina :) and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Дивна слика! Свака част тетка! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брка Јовановић Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Знаш ли ко те љуби силно Ко те чува дан и ноћ Ко ти даје изобилно Да одолиш врагу моћ Знаш ли ко ти живот дао Оца, мајку, брата твог, И ко те је обасјао Светлим зраком Духа свог? http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577775_4314390018463_792067608_n.jpg Мој Аца држи мене. ја сам имао шест месеци, а он тачно две године... Јадранка-Дервента, Милан Меденица :), Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Mironosica, malina :), JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 drvce, malina :), Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ignjatije, JESSY, Mironosica and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Милан Меденица :), Ignjatije, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 JESSY, drvce, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука