drvce Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 http://www.nikonsmallworld.com/galleries/photo/2012-photomicrography-competition Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 http://chandra.harva...ig_picture.html http://apod.nasa.gov...archivepix.html @@grigorije22, ti na sitno vadis slicice iz dzaka, ne svidja mi se to! A sto ti se ne svidja ne mogu tolike slike da stavim odjednom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Какав глупи фејк, ово ме подсећа на сликовнице јеховиних сведока... Hoćeš jednu? imam još par komada. Elem, bila slika fejk ili ne, svakako je moguće da čovek ostvari ovakav kontakt sa životinjom. Kao što sam se i do sada vodila idejom, da slike koje se kače(m) ne treba uvek shvatati bukvalno, no suštinski, time ću se voditi i dalje. Svakako se radujem što ima još ljudi sa kojima mogu da podelim svoja 'viđenja' Boga i lepote. heaven Александрида, Лидија Миленковић, malina :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Милан Меденица :) and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 A sad malo (ne)verovatnih priča (verujem da je ranije govoreno o ovome, ali definitivno zaslužuju da se i ovde spomene ) Милан Меденица :) and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Милан Меденица :), malina :) and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milomir.Kom Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Милан Меденица :) and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milomir.Kom Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Prijateljstvo,jedna od najvaznijih stvari u zivotu! Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Милан Меденица :), Александрида and Биљана је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 drvce and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 drvce, Дуња, Милан Меденица :) and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука