И.стојковић Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Колико је уопште важно чиме се "бави" неко ко је изгредник, а посебно ако се тиме више "не бави"? Мислим, како би изгледао наслов ако се изгредник "бавио" неколиким активностима током живота? С друге стране, колико је утицајно на квалитетну и правичну пресуду потпуно и свима очигледном изгреднику, сазнање чиме се све "бавио" током свог живота.....Или овакав наслов медији постављају из неког сасвим другог разлога и са другачијим циљем од штуре информације? "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Колико је уопште важно чиме се "бави" неко ко је изгредник, а посебно ако се тиме више "не бави"? Мислим, како би изгледао наслов ако се изгредник "бавио" неколиким активностима током живота? С друге стране, колико је утицајно на квалитетну и правичну пресуду потпуно и свима очигледном изгреднику, сазнање чиме се све "бавио" током свог живота.....Или овакав наслов медији постављају из неког сасвим другог разлога и са другачијим циљем од штуре информације? Postavljaju iz sasvim drugog razloga... zato sto mediji odavno nemaju cilj prenosenja informacija, vec imaju cilj da zarade novac... a tako postavljen naslov vise privlaci paznje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Postavljaju iz sasvim drugog razloga... zato sto mediji odavno nemaju cilj prenosenja informacija, vec imaju cilj da zarade novac... a tako postavljen naslov vise privlaci paznje... Е то је већ "у реду".... Него чудно ми да никад, али баш никад нисам прочитао, "активни атеиста", "бивши хоџа" и сл...или не читам "праву штампу" ? "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Е то је већ "у реду".... Него чудно ми да никад, али баш никад нисам прочитао, "активни атеиста", "бивши хоџа" и сл...или не читам "праву штампу" ? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука