Jump to content

Ухапшен рашчињени монах Антоније

Оцени ову тему

Препоручена порука

за почетак, њега је требало привести јер се лажно представља и узима паре за бајање, сем тога што исповеда мржњу и трује људе.

ово је дојадио и Богу и људима, па налазе разлоге.

Подели на овим сајтовима

Чињеница је да није баш читав у главу, али управо због њега је питање В. Грачанице дошло умедије и раширила се прича. Не кажем да подржавам такав однос али бар је нешто урадио.

Подели на овим сајтовима

Чињеница је да није баш читав у главу, али управо због њега је питање В. Грачанице дошло умедије и раширила се прича. Не кажем да подржавам такав однос али бар је нешто урадио.

то је ка онај црњак виц: кад те здравог и правог прегазе на пешачком прелазу кола хитне помоћи и направе инвалидом - барем си жив ;)

Подели на овим сајтовима

Ма да сигурно је тако. Црква званична је ћутала до пре неки дан буквално. Како год да се чуло сад се бар расправља да се измене пројекти.

а чему трубљење преко медија кад се Црква договара за два решења с надлежнима - ил да се смањи језеро да се не плави манастир или да се манастир премести, камен по камен? :)

тако да у сваком случају неће страдати светиња, а овај богоборац може небројено ствари да направи кад их прави ПРОТИВ Цркве.

јел не схваташ да би тај уствари "спасио" светињу само да би оштетио све оне који треба да живе у благодати струје коју ће добити у том делу Србије или да би је окупирао и одвојио од Цркве, да престане да постоји као светиња већ да се заснује као тровачница и вучја пећина?

сем тога што КА СЕБИ привлачи људе наивне попут тебе, и то ОД Бога и Цркве?

Подели на овим сајтовима

Ја наиван и одвлачи ме од Бога? Није теби лако...

Па, није и да ниси наиван. ;) Мало ти је требало ( један монах и једна мотка) да посумњаш у то да Црква не води рачуна о својим светињама...То што не труби на сав глас о томе, не значи да ништа не ради. И Боже мој, па и да се манастир измести, па шта? Манастир је ту ради човека, празне зидине нису Црква, па да ли ће остати ту или се померити мало десно лево, небитно је. А неће бити ни први ни последњи који се измешта. Људи ће се скупљати у њему где год да га помере. А и то језеро је ту ради човека, да му користи и није прављено с намером да ту неки богопротивници руше манастир.

Подели на овим сајтовима

Не сумњам него знам да се нико није оглашавао поводом тога. Ако идемо са таквим ставом Боже мој то су празне зидине ајде да разрушимо све манастире.

Подели на овим сајтовима

Не сумњам него знам да се нико није оглашавао поводом тога. Ако идемо са таквим ставом Боже мој то су празне зидине ајде да разрушимо све манастире.

немој да тврдиш да не постоји оно што не знаш, прво провери убудуће да ли ћеш лаковерно поверовати свакој змији, вуку или буби која измили испод неког камена и крене да ти шапуће ... пази се сам себе и својих слабости, пре свега ;)

https://www.pouke.org/forum/topic/20923-%D1%81%D0%B0%D0%BE%D0%BF%D1%88%D1%82%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%99%D0%B5%D0%B2%D1%81/

пс. ако ће то сачувати културну баштину, историју, зидину, веру, молитву и све што иде с тим, наравно да ћемо се потрудити камен по камен да преместимо цркву и Цркву тамо где ће бити ван домашаја пропадања :)

Подели на овим сајтовима

Нисам рекао да оправдавам њега, нити да га подржавам, болестан човек је. Али је бар шира јавност чула о том проблему па неће моћи то тако лако да прође.

Подели на овим сајтовима

Ако си ти то разумео из мог поста, онда да не трошим прстиће даље куцкајући. ;)

Подели на овим сајтовима

Нисам рекао да оправдавам њега, нити да га подржавам, болестан човек је. Али је бар шира јавност чула о том проблему па неће моћи то тако лако да прође.

изгледа да слабо пратиш и дешавања, од 2008. године се још прича о ваљевској Грачаници :)

Подели на овим сајтовима

Знам од кад се прича, јер је чак ила и нека акција на фбу почетком 2009. год. Шира јавност је упозната од пре 2 године и мање можда. ЈЕр има те акције он по Кнезу и по тим не баш за похвалу поступцима се чуло у јавности.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...