Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Свака част Краљу! Још изгледа не капирају шта си урадио у последњим постовима. А ја нећу да им кажем. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Живео краљ мајмуна oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Truo pokušaj da ismejete Peđu koristeći njegovu retoriku iz pozicije vernika. Труло је да на аргументе одговараш таквим тоном. Оповргни аргументе аргументима, а не ад хоминем нападима. marko_13, Ignjatije, Александар Милојков and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Truo pokušaj da ismejete Peđu koristeći njegovu retoriku iz pozicije vernika. Није, није. И није реч о исмевању већ да увидиш догматски структурализам. RYLAH, marko_13 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Truo pokušaj da ismejete Peđu koristeći njegovu retoriku iz pozicije vernika. Ја не знам који трипови фурају њега и поједине атеисте али бих искрено волео да разумем, јер су овако ван (бар Пеђа) религије јако ок момци са јако добрим размишљањима и може нормално да се комуницира, мени је лично дао пар јако добрих савета и лепо смо разговарали за неке ствари које немају никакве везе са религијом. Али када крене дискус о религији... ужас oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Truo pokušaj da ismejete Peđu koristeći njegovu retoriku iz pozicije vernika. Pa i nisu sve Pedjine reci, vec kopira poruke nekih ateista sa vaseg foruma i malkice ih menja. Meni licno ne smeta kada je neko vernik. To je njegovo pravo. Ali je problem kada on to zeli da propagira. A jos gore kada drzava to radi umesto njega. Moguce je da i drzavi to odgovara, po sistemu "zavadi pa vladaj". http://forum.ateisti...=13&t=582#p1596 Мени лично не смета када је неко атеиста. То је његово право. Али је проблем када он то жели да пропагира, да сви остали то прихвате. А још горе када држава то ради уместо њега.Када медији раде то уместо њега.Када је то организовано. Када јавне и тајне службе раде на томе.Могуће је да и држави то одговара, по систему "завади па владај" Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Pa i nisu sve Pedjine reci, vec kopira poruke nekih ateista sa vaseg foruma i malkice ih menja. Meni licno ne smeta kada je neko vernik. To je njegovo pravo. Ali je problem kada on to zeli da propagira. A jos gore kada drzava to radi umesto njega. Moguce je da i drzavi to odgovara, po sistemu "zavadi pa vladaj". http://forum.ateisti...=13&t=582#p1596 Мени лично не смета када је неко атеиста. То је његово право. Али је проблем када он то жели да пропагира, да сви остали то прихвате. А још горе када држава то ради уместо њега.Када медији раде то уместо њега.Када је то организовано. Када јавне и тајне службе раде на томе.Могуће је да и држави то одговара, по систему "завади па владај" Поласкан сам психотичном пажњом коју добијам од ових пајаца. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Truo pokušaj da ismejete Peđu koristeći njegovu retoriku iz pozicije vernika. А јел ок њихова неискреност, окретање мојих речи и разне увреде на мој рачун иза мојих леђа? Јел то није труло? Но ја им опраштам као сваки добар хришћанин и не пада ми на памет да се упуштам са њима у ове дивљачке дискусије где се мрзи, омаловажава, понижава толико провидно и очегледно. Нисам ја из те приче. Но, Пеђо, Екмеџићу...ако се боље осећате и ако мислите да имате нешто корисно од свега онога што причате о мени - молим вас наставите ја се и опраштам вам сву упућену мржњу покушаје понижавања, омаловажавања и сва дела испод части, морала и достојанства. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Поласкан сам психотичном пажњом коју добијам од ових пајаца. Ја сам целу своју тему добио, тако да те молим да се склониш у страну Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Ја сам целу своју тему добио, тако да те молим да се склониш у страну Oпа мацане... не фалиш се??? Можеш да ми даш линк занима ме које су дијагнозе теби дали и наравно колико логичких грешака имаш и правиш колико си глупости лупио итд? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Па та тема коју си цитирао, само погледај горе, почело се од цитата мог поста и расправе колики сам болесник Ал брзо су се сетили тебе, па си ми украо пет минута славе на воајерском делу форума Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Па та тема коју си цитирао, само погледај горе, почело се од цитата мог поста и расправе колики сам болесник Ал брзо су се сетили тебе, па си ми украо пет минута славе на воајерском делу форума Да се пријавимо за великог брата имаћемо гласаче у облику атеиста србије :Р :р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Нема потребе да се препуцавате са члановима форума АС, а који не пишу овде. Због чега? Па зато што се тај форум претвара у ништа друго него у један велики линк ка ЖРУ. Божији промисао. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Немој, видеће ова писанија, па ће да нас туже за ширење догми и незнања! Виш да код њих три човека, па иду докони и шпијунирају друге форуме Да Петар није поставио онај линк, не бих ни знао да сам стекао популарност. Сад можда направим и Твитер налог ко њихова мезимица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Нема потребе да се препуцавате са члановима форума АС, а који не пишу овде. Због чега? Па зато што се тај форум претвара у ништа друго него у један велики линк ка ЖРУ. Божији промисао. greengrin greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука