Д. Д. Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Опростићете ми ако ова тема већ постоји, али је нисам успио наћи. Замисао је да ређамо линкове са свим стварима које нам могу помоћи у учењу (новозавјетног и класичног) грчког језика. За почетак имам линк ка прегледу граматике (са вјежбама) новозавјетног грчког језика са КБФ-а у Загребу: http://www.kbf.unizg...oga jezika1.pdf Јако је прегледна и корисна. Наравно, све осим фонетског дијела, тј. правила за читање, јер се ми руководимо византијским изговором (који ми је, успут, много љепши). Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Само напред. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Ја имам преко 5 гб материјала треба да се наканим и окачим на нет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Д. Д. Написано Август 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Па, било би баш лијепо кад би се некад наканио. Преведен је чувени (или не?!) уџбеник Basic of Biblical Greek Grammar (William D. Mounce). Превели су га неки секташи из Сарајева, мислим да су баптисти, а доступан је бесплатно у pdf-у: http://biblijske-studije.btrt.net/download%20docs/Mounce%20pdf/OGBGJ-Mounce-BTRTnet.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Ја имам преко 5 гб материјала треба да се наканим и окачим на нет. Било би лепо да нешто од тога добијемо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Ја имам преко 5 гб материјала треба да се наканим и окачим на нет. Вала би требало о. Иван ово да види, па одради посао... molimmmmm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Људи, треба ми што пре поуздана информација о томе које главе су актуелне и до када ће бити "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rev. Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 On 8/22/2012 at 23:41, Д. Д. рече Па, било би баш лијепо кад би се некад наканио. Преведен је чувени (или не?!) уџбеник Basic of Biblical Greek Grammar (William D. Mounce). Превели су га неки секташи из Сарајева, мислим да су баптисти, а доступан је бесплатно у pdf-у: http://biblijske-studije.btrt.net/download%20docs/Mounce%20pdf/OGBGJ-Mounce-BTRTnet.pdf А чуј, превели га неки секташи баптисти из Сарајева а и сам аутор је баптиста. Е сада договори се сам са собом да ли ти она уџбеник уопште одговара јер је баптистички. И још нешто, пентекосталци из Хрватске су превели и радну свеску за овај уџбеник. И све шта год чините, од срца чините као Господу, а не као људима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука