Гости Guest Написано Август 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Taman kada pomislim da Microsoft ne može da smisli veću glupost, oni prevaziđu same sebe. Pogledajte ovaj poslovni slogan: Da mogu mirno da putujem, a da ne razmišljam da li će mi na aerodromu oduzeti kompjuter Zar je moguće da su toliko očajni da moraju da plaše svoje potencijalne mušterije? Zar je moguće da su toliko arogantni da misle da ljudi koriste samo njihove proizvode? Još jedan dobar razlog da pređete na Linux i da se sa zadovoljstvom iskezite priučenim inspektorima za "proveru validnosti softvera" kad vide da njihov USB sa programom za validaciju ne radi onako kako su oni očekivali. U JELLY MICROSHIT? http://linux-hax0r.us.to/index.php/blog/74-jedan-od-najglupljih-microsoftovih-slogana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2012 Реклама говори о Encrypted File System (EFS), тј. могућности енкрипције комплетног фајл система на диску рачунара. Што опет отежава крађу података са диска уколико лопов не поседује одговарајући дигитални сертификат. Знам да постоји неколико варијанти на Линуксу за такво криптовање, али ово је маркетинг. П.С. Нисам MS адвокат, али користим њихове технологије у пословном окружењу и из мог искуства, што се тиче серверских система (нпр. кластеровање и слично) Linux није ништа јефтинији. Својевремено смо у фирми три пута скупље платили SLES (SuSE Linux Enterprise Server) за потребе једне специфичне апликације него што би то био случај са "Њињдовс" серверима. Бацио сам поглед на твој сајт и допада ми се, све похвале. Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2012 Ипак си у праву, лоше сам прочитао рекламу, учинило ми се да се говори о крађи/губитку лаптопа на аеродрому. Иначе, никада ми нису проверавали легалност софтвера на лаптопу на аеродромима Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука