bosanac Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Не знам, часна реч. Али ако враћају другим неправославним верским заједницама, зашто не би муслиманима? Све то иде тромо и споро зато што нам је држава таква. Ako država priznaje tri vjerske zajednice islamsku hriščansku(oba pravca) i jevrejsku i ako jednoj je vratila dio oduzetog imetka zašto nije vratila drugima a pogotovo islamskoj zato što je ona imala ogromne posjede u svome vlasništvu? Zar to nije jedan od vidova diskriminacije? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Не знам, часна реч. Али ако враћају другим неправославним верским заједницама, зашто не би муслиманима? Све то иде тромо и споро зато што нам је држава таква. De mi reci Aleksandre da li postoje razlike među ciganima u Beogradu?Da li među njima i muslimana? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Једини начин да се обезбедиш од тога је да не градиш кућу близу међе. Ако си направио кућу тик уз ивицу имања, онда је јасно да исто то може да уради и комшија. Што ти можеш, а он не може? ОК код кућа, ту се лакше решавају ствари, али овде говорим о зградама. Ту инвеститор купи неки плац са старом кућом, сруши је и направи зграду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Моје мишљење је да има права да сагради шта жели. У принципу, неко ко гради високу зграду по правилу би хтео да има поред ње и паркинг, значи скоро је извесно да је не би саградио тик уз неку кућицу само да нервира људе који ту живе. У некој нормалној држави, наравно... Увек заборавим disclaimer... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Моје мишљење је да има права да сагради шта жели. У принципу, неко ко гради високу зграду по правилу би хтео да има поред ње и паркинг, значи скоро је извесно да је не би саградио тик уз неку кућицу само да нервира људе који ту живе. У некој нормалној држави, наравно... Увек заборавим disclaimer... Kakav crni parking kod nasih "graditelja"... nema mesta ni za bajs .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 De mi reci Aleksandre da li postoje razlike među ciganima u Beogradu?Da li među njima i muslimana? Има. Долазе у Бајракли џамију. Видео их док сам пио кафу са Мирсадом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Моје мишљење је да има права да сагради шта жели. У принципу, неко ко гради високу зграду по правилу би хтео да има поред ње и паркинг, значи скоро је извесно да је не би саградио тик уз неку кућицу само да нервира људе који ту живе. У некој нормалној држави, наравно... Увек заборавим disclaimer... Тебра, ти си изгледа заборавио како Србија изгледа (а и Европа генерално). Нема ту места као у Америци, какав црни паркинг. Сликаћу ти сутра преко дана да видиш како изгледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Има. Долазе у Бајракли џамију. Видео их док сам пио кафу са Мирсадом. Vjerovatno je ljudima malo jedna džamija u Beogradu i na takav način iz protesta žele ukazati na diskriminaciju prema muslimanima. A što se tiče kahve volio bih da se lično upoznamo i da i ja i ti jednu prijateljsku kahvu uz hurmašicu, mantiju ili baklavu popijemo. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dusan Mancic Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 znate kad bi ovo moglo u nekoj muslimanskoj zemlji ??? heh i posle neko prica o ugnjetavanju muslimana u srbiji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 ja bih voleo da ovako nesto pustaju sa onog razglasa http://www.mixcloud.com/LadyECLexia/global-beats-mix-lady-eclexia/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 Ako država priznaje tri vjerske zajednice islamsku hriščansku(oba pravca) i jevrejsku i ako jednoj je vratila dio oduzetog imetka zašto nije vratila drugima a pogotovo islamskoj zato što je ona imala ogromne posjede u svome vlasništvu? Zar to nije jedan od vidova diskriminacije? Očigledno ti nije poznato da je neko od muslimana prodao vašu imovinu. Raspitaj se malo al diskretno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 znate kad bi ovo moglo u nekoj muslimanskoj zemlji ??? heh i posle neko prica o ugnjetavanju muslimana u srbiji... Pune su muslimanske zemlje crkava.Kada biste otišli i vidjeli. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Pune su muslimanske zemlje crkava.Kada biste otišli i vidjeli. Ако рачунаш ове које су претворене у џамије, вала јесте тако има их заиста пуно. Ако гледаш ове које су данас активне, тешко да их има више него у Рашкој области џамија све заједно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Očigledno ti nije poznato da je neko od muslimana prodao vašu imovinu. Raspitaj se malo al diskretno. De elaboriraj.Čitao sam i ja ponešto iz historije.Tako da mi je to poznato. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Ако рачунаш ове које су претворене у џамије, вала јесте тако има их заиста пуно. Ако гледаш ове које су данас активне, тешко да их има више него у Рашкој области џамија све заједно. Ili ti je cilj da provociraš ili zaista nemaš pojma o tome koliko crkava ima u arapskom svijetu. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука