Јелина Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 E, ова ти је слика баш лепо растерећена - нема ничег сувишног, нити је присутна натегнутост коју често примећујем на осталим радовима. Једино опет муку мучим да разумем текст, нарочито последњи ред. Ведран је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 E, ова ти је слика баш лепо растерећена - нема ничег сувишног, нити је присутна натегнутост коју често примећујем на осталим радовима. Једино опет муку мучим да разумем текст, нарочито последњи ред. ево покушаћу да то преведем али пошто су стихови нисам сигуран да ћу успети... "тежам како завеса што вечно тежи да го допре килимот со изабени рабови“ „тежим као завеса што вечито стреми да додирне ћилим са разатканим рубовима“ иначе аутор ових стихова је наш познат македонски поет Никола Маџиров који живи у истом граду са аутором слике..... мислим друже се и пријатељи су..... Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 S puno ljubavi Oglo је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 Жврљ, жврљ, жврљока од срца за Огло-а! http://www.youtube.com/watch?v=yKWoPlL2B8I&feature=related Перса pink panter and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 за мог пријатеља... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 за мог пријатеља... eto, a ja danas slušao Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 ти увек слушаш нешто лепо.... филокаломелодикос си ....... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 izvanredne su ti one makedonske pjesme Vedrane eto saznah da je Milcho snimio film Mothers... zapustio sam se "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 izvanredne su ti one makedonske pjesme Vedrane eto saznah da je Milcho snimio film Mothers... zapustio sam se био је један грозоморан догађај код нас доле, вишекратно убиство и то је био мотив да ММ сними филм Мothers, који мени није оставио баш ко зна какав утисак.....филм није прошао добро ни на фестивалима, зато и ниси сазнао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 ok, znači i Milcho se zapustio "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 ok, znači i Milcho se zapustio па ја нисам фан његових филмова које их доживљавам како спотове.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 u pravu si, fan je prejaka riječ mada Pre kiše, nije loše urađen film "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2012 u pravu si, fan je prejaka riječ mada Pre kiše, nije loše urađen film ќе ти пишувам на македонски, оти ми е полесно да се изразам за оваа деликатна тема ( а ако не разбиреш нешто од напишаното кажи па ќе се снајдеме некако, ќе преведеме) имено филмот „Пред дождот“ во јавноста остави впечаток заради експресивните слики кои фино, повторно би рекол, спотски беа спакувани како подвижни фотографии, на култни македонски места Трескавец, Канео, старите градски јадра, чаршијата итн, секако под инпресивната музика на Анастасија :) но, во сценариото на филмот имаше еден куп неопростливи грешки, на пример во костимографијата, монасите беа облечени како попови, потоа младиот монах Кирил малтене голобрадо момче дава завет на молчание!? туку ај да не те заморувам..... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука