Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Огло ти из Црне Горе, а? da, moj dobri Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Ууу, даааа! amen П.С. Значи, ништа од спавања ... хехе Огло је крив! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Огло ти из Црне Горе, а? Па монте- НИГЕР, зар не видиш gringrin Лазар Нешић, Ведран, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Огло је крив! Па неко мора у раји да буде и ЦРНА овца greengrin Ведран је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Па монте- НИГЕР, зар не видиш gringrin хахахаха, сарајлијо теби је лако, знање, памет, интуиција служе те још.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Па монте- НИГЕР, зар не видиш gringrin http://www.youtube.com/watch?v=D2YdJQsv5TU Ведран and Vaske је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Па монте- НИГЕР, зар не видиш gringrin Да, ти крајеви су познати по дотичној раси Oglo, Ведран and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 хахахаха, сарајлијо теби је лако, знање, памет, интуиција служе те још.... Јес видио интуиције, како сам га само лако препознао Oglo and Ведран је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Огло, као добри домаћин на твом посту, почасти нас сада као људе, па да одемо..... ја би пиво, хладно Oglo, Лазар Нешић and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 samo dok izvadim pivo... http://www.youtube.com/watch?v=dj1BuNmhjAY Ведран and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 evo ja ću umjesto ogla, jer mi je prva asocijacija na njegov kraj, moj porok LOZA Oglo and Ведран је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 šta sad , da brišem ovu svoju sramotu kraj vas pametnijeh gringrin Ведран је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 ništa ne diraj, betoniraćemo gringrin Vaske, Ведран and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 У човече, овде баш кренуло жестоко: пиво, Дерида, поезија...јел ово ЖРу или ме очи варају?!? Опасан је овај чика Огло и ови ликови око њега Oglo and Ведран је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Momčadi, bez ustručavanja .smesko. Лазар Нешић, Vaske and Ведран је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука