Ведран Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 evo boljeg spota Vedrane Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 evo boljeg spota Vedrane бољи је, хвала! Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Oglo and ribarot Klime је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 @@Ведран, јесу ли слике које користиш за аватаре твоје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 @@Ведран, јесу ли слике које користиш за аватаре твоје? ха, тако је мислио један други лик овде али не нису моје....њихов аутор је мој пријатељ. Andre Williams and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Убаве су! Поздрав за пријатеља. 138999 Ведран, Oglo and Гост је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Убаве су! Поздрав за пријатеља. 138999 да убави се, фала ти, ќе пренесам поздрав до сликарот. Oglo and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 http://youtu.be/vLvpoYv60qE .smesko. .smesko. .smesko. Oglo and Ведран је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Na engleskom bi ovo bilo Ogloś scrawl, right? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 I long to be with God on his mind and behind her laughter Circle the block, come back and tell me You took the words he painted by heart Right out of my hand Like the scrawl We scratch the screen and all Do as we want yes, we do as we want As the fall We taste the shame and all We've never not, we've never not What is the end of My troubled mind To embitter to sin Provoke my soul Come Christ within yeah I don't have the courage To carve my splinters out no But I got a friend St. Steven These pictures of us Wood, hay and stubble We as well are nothing but trouble Like the scrawl We scratch and scream and all Do as we want, do as you want Like the fall We taste the shame and all We've never not, we've never not What is the end of Your troubled mind To embitter to sin Provoke your soul To Christ within Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Таша, Oglo and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 драг пријателе Огло! ова фотка горе е сликана во една светогорска градина...ја видов минатата година и ја запомнив и вечерва случајно налетав на неа. верувај ми, ми замирисаа мандарините и тој мирис на свежина и медитеранот сакав да го споделам со тебе, па затоа е тука залепена. Убавината ќе го спаси светот, вели Достоевски и јас верувам во тоа. поздрав од една планина, В. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука