Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 дечки идемо сада? касно је..... да оставимо домаћина хвала му за све Vakat je! ја се гасим, идем на починак! хвала свима. Oglo, Vaske and Ведран је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Ne morate, ja ću da legnem tek kada vi odete gringrin Ako je ko umoran, neka se ispruži đe stigne Ведран, Лазар Нешић and Vaske је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Ne morate, ja ću da legnem tek kada vi odete gringrin Ako je ko umoran, neka se ispruži đe stigne немој молим те Огло, уморан сам од Ивкове славе Oglo and Vaske је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 ok onda, momci nastavite sa svojim redovnim aktivnostima "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 arahne, Oglo and jermel је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arahne Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 za Oglo, Vedrana, Lazara i Vaske http://www.youtube.com/watch?v=7R8zUGSXq4E&feature=related Ведран, Лазар Нешић and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xBdE6TZGq1s&feature=share Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 24, 2012 Пријави Подели Написано Август 24, 2012 ρεκο, δa се упишем.. pink panter and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 јер догодила се љубав.....лепа песма! Саша од Москве, Гост, Лазар Нешић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 За Огла, Ведрана, арахне, и тако даље: http://www.youtube.com/watch?v=ZH4VKGTnK0E А и ово: Oglo and Ведран је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Ogi, druže i ostali Лазар Нешић and Oglo је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 Hvala Nastja dušo, uzvraćam(o) Ведран and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука