Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 ево ја гасим жед са „Скопском“ http://www.youtube.com/watch?v=RrV5XDdBxcE&feature=related Лазар Нешић and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Pesma nas je okupila njojzi hvala! Ведран and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 хвала свима, колико вас има Vaske and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Пиво је добро, али ми лесковчани (они прави) више се држимо овога: Никола Бадев - Вино пијам ем ракија Вино пијам, ем ракија, Коња јавам аџамија. Коњ ме шета горе-доле, Горе-доле низ тоа поле. Ме одведе в' ладна меана, У меана до три моми. Прва точи, другата носи а треќата мене ме гледа. Па ја качив на коњчето ја одведов право дома. 4chsmu1 Vaske, Oglo and Ведран је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Za ekipu Nije sve, nije sve tako sivo Kad imaš s nekim otić' na pivo Vaske, Лазар Нешић and Ведран је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Пиво је добро, али ми лесковчани (они прави) више се држимо овога: Никола Бадев - Вино пијам ем ракија Вино пијам, ем ракија, Коња јавам аџамија. Коњ ме шета горе-доле, Горе-доле низ тоа поле. Ме одведе в' ладна меана, У меана до три моми. Прва точи, другата носи а треќата мене ме гледа. Па ја качив на коњчето ја одведов право дома. 4chsmu1 A djeca dopjevavaju: Aj umog strica osam kobasica ..... ahahahahahah Лазар Нешић, Ведран and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Пиво је добро, али ми лесковчани (они прави) више се држимо овога: Никола Бадев - Вино пијам ем ракија Вино пијам, ем ракија, Коња јавам аџамија. Коњ ме шета горе-доле, Горе-доле низ тоа поле. Ме одведе в' ладна меана, У меана до три моми. Прва точи, другата носи а треќата мене ме гледа. Па ја качив на коњчето ја одведов право дома. 4chsmu1 Vaske and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 A djeca dopjevavaju: Aj umog strica osam kobasica ..... ahahahahahah Хахахаа...е, за ово те частим првом приликом Можемо у некој од оних твојих биртија што си помињао, а? Ведран, Vaske and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Хахахаа...е, за ово те частим приликом E eto prilike da i ja tebe uhvatim za riječ gringrin Лазар Нешић and Ведран је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Хахахаа...е, за ово те частим првом приликом Можемо у некој од оних твојих биртија што си помињао, а? ево и ја могу ако је биртија виртуелна, без проблема Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 E eto prilike da i ja tebe uhvatim za riječ gringrin Може, биће и то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 znaš, taj duh se i ovde polako gasi al' može se još uvijk nešto organizovati, jer mi prijateq drži jedan bircus, a harmonikaš je vazda na liniji. Nisam se šalio, kad god poželiš dobro si došao. Лазар Нешић, Oglo and Ведран је реаговао/ла на ово 3 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 ево и ја могу ако је биртија виртуелна, без проблема ааа, не може то тако, или са нама или ништа znaš, taj duh se i ovde polako gasi al' može se još uvijk nešto organizovati, jer mi prijateq drži jedan bircus, a harmonikaš je vazda na liniji. Nisam se šalio, kad god poželiš dobro si došao. да, овде је мртво скроз човече! туга! али ће ме тај долазак, надам се, вратити у живот! а и ракија! хвала ти, ето да знаш да се спремам, па ће се договоримо Ведран, Oglo and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 дечки идемо сада? касно је..... да оставимо домаћина хвала му за све Oglo, Лазар Нешић and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 дечки идемо сада? Vakat je! Ведран је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука