Ведран Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GLSOt_ek2Ps&feature=g-all-c Ведран је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 ! Јефимија Крунић and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 само за мог ћулибрка gringrin ДРУМОВАЊА Пјевају у мени друмови снажни, друмови добри као длан очин. Морам данас отић некуд, да потражим мало одмора за уморне очи. Идем без поздрава, без порука, овако лијепо помућеног ума, да тражим окука, окука, окука, и иза сваке - само парче друма. Пустите ме, пустите да одем, без питања како, и зашто, и докле, друмови увијек некуда воде, а ја сам номадском глађу проклет. Витомир Вито Николић Oglo and pink panter је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Мада пјесника нисам ни требао спомињати gringrin Oglo је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 he he, pisanja na Verujem-u Na drum palo, nebo malaksalo, ne može se dalje Vitomire, i do sad se s mukom bitisalo, umiri se vječiti nemire. Ведран and Vaske је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 баш сад причам Ведрану како сам те на Верујем зезао за локалпатриотски избор поезије. а Ведран мислио да си лала ахахахаха Ведран and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Lola? gringrin Dan osvanu, a ja Skadar, zle me sile pretvorile u gomile do temelja porušile, tri godine one mene tako lome pa ja nijesam vise kadar da se zidam i survavam isponove Gojkovice, mlada Gojkovice Vaske, Ведран, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 само за мог ћулибрка gringrin ДРУМОВАЊА Пјевају у мени друмови снажни, друмови добри као длан очин. Морам данас отић некуд, да потражим мало одмора за уморне очи. Идем без поздрава, без порука, овако лијепо помућеног ума, да тражим окука, окука, окука, и иза сваке - само парче друма. Пустите ме, пустите да одем, без питања како, и зашто, и докле, друмови увијек некуда воде, а ја сам номадском глађу проклет. Витомир Вито Николић Чика Огло, ово си ти? Ааа, лајк Ведран and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Чика Огло, ово си ти? Ааа, лајк Ne, to je Vito Nikolić Ведран, Лазар Нешић and pink panter је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Е, ето ти, страва! Ја рекох ти си Вито песник. Нема везе, и даље си ми кул! Ведран and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 баш сад причам Ведрану како сам те на Верујем зезао за локалпатриотски избор поезије. а Ведран мислио да си лала ахахахаха Огло ти из Црне Горе, а? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Е, ето ти, страва! Ја рекох ти си Вито песник. Нема везе, и даље си ми кул! Па готаво и да јесте, јер је исто и свеједно, како каже Буковски : Чарлс Буковски треба много очајања незадовољства и разочарања да се напише неколико добрих песама. није то за сваког било да их пише или чак и да их чита. Ведран, Лазар Нешић and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Е, ето ти, страва! Ја рекох ти си Вито песник. Нема везе, и даље си ми кул! Vitomir Vito Nikolić (1934 – 1994) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Па готаво и да јесте, јер је исто и свеједно, како каже Буковски : Чарлс Буковски > ПОЕЗИЈА треба много очајања незадовољства и разочарања да се напише неколико добрих песама. није то за сваког било да их пише или чак и да их чита. Ууу, даааа! amen П.С. Значи, ништа од спавања ... хехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука