Ратко :( Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 па већ одавно није, Жељко. Сада је хришћанин. Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 па већ одавно није, Жељко. Сада је хришћанин. A jel'? Nisam znao.... e pa lepo. Onda necem vise da se svadjam sa njim ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Hoce da ga smotaju znaci, dok je taz....mada oni znaju i starije da klepnu... Imam drugara koji je krstio dete pre neki mesec kod gresnog Miloja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Младене, не се обазири на интернет јунаке... Они који живе за конфронтацију (да не кажем - за фајт), да се прагањају, доказују и сајбер-четникују... То су људи који себи највише срамоте и несреће доносе. Ако не можеш да му помогнеш (а он неће да му се објасни), мани га, брате. Блокирај га, па нек иде свом гуруу да просипа логику. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Где су ти јунаци,који остају без ичега... Без Косова,итд... Да их ја питам како је остати без града,пријатеља... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Читава та екипа је отишла у аут. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Мислим да нема потребе да користиш онакав речник у комуникацији са људима. У праву си, али сам прејако емоционално реаговао беспотребно....уздрмало ме је оно убиство силне одбране истог, и то баш од стране тих... силне одбране неког четништва и талибанизма....и онда ми се још јављају што сам хтео да се екипно организујемо да снагом заједнице ударимо на све те проблеме... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 У праву си, али сам прејако емоционално реаговао беспотребно....уздрмало ме је оно убиство силне одбране истог, и то баш од стране тих... силне одбране неког четништва и талибанизма.... Ali 'ladno te proganjao na fejsu :291291291: :291291291: :291291291: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Zaboravio je da pomene Bilderberg grupu, Vatikan, NATO, cioniste, LGBT aktiviste i feministkinje. A moram reći da sam kao izdajnik i strani plaćenik duboko uvređen što nije pomenuo izdajnike i strane plaćenike. GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 шта је ту ново, мени су извукли слику с фејс профила и поставили је на своју малу секташку групицу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1344984571' post='693089] шта је ту ново, мени су извукли слику с фејс профила и поставили је на своју малу секташку групицу ... Secam se toga :291291291: :291291291: :291291291: , nesto u stilu kako blatis casno ime Medenica :291291291: :291291291: :291291291: . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Мислим да нема потребе да користиш онакав речник у комуникацији са људима. Pa kad Milojkov moze na zru da kaze za nekog da je "seronja" sto ne moze mladja na fejsu za nekog da kaze da se "proserava" (sto je daleko blazi oblik te pogrdne reci...) Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 stvarno, ti Artemijevci idu u krajnost, kad god otvorim jutjub uvek neka njegova propaganda, DOSADNI SU VIŠE!!! Što je najgore narod pada na te njihove laži i dobijaju puno simpatizera kod običnih ljudi! Glavne reči su im: PAPISTI, EKUMENISTI, JERETICI, glavni krivci: Atanasije, Amfilohije, Irinej Bački(kojega nazivaju MIRKO), naš patrijah Irinej i naravno džej na kraju niko drugi do Vartolomej! Nadam se da će im jednog dana dosaditi ISKRENO SE NADAM! Još samo da dodam kače slike Episkopa u svim mogućim pozama sa biskupima RKC i tu su naravno glupavi komentari! Ti ljudi su baš prosti. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Човек ме сам нашао. Ладно ме је тражио по фејсу. A sto mene ne nadje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2012 A jel'? Nisam znao.... e pa lepo. Onda necem vise da se svadjam sa njim ... Стара то вест већ ихахај. Па знаш ваљда да ми стојало тазе православац у статусу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука