Jump to content

Прогањају ме артемијевци

Оцени ову тему

Препоручена порука

Младене, не се обазири на интернет јунаке... Они који живе за конфронтацију (да не кажем - за фајт), да се прагањају, доказују и сајбер-четникују... То су људи који себи највише срамоте и несреће доносе. Ако не можеш да му помогнеш (а он неће да му се објасни), мани га, брате. Блокирај га, па нек иде свом гуруу да просипа логику.

• Волим 1

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Где су ти јунаци,који остају без ичега... Без Косова,итд... Да их ја питам како је остати без града,пријатеља...

• Волим 1

Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8)

Подели на овим сајтовима

Мислим да нема потребе да користиш онакав речник у комуникацији са људима.

У праву си, али сам прејако емоционално реаговао беспотребно....уздрмало ме је оно убиство силне одбране истог, и то баш од стране тих... силне одбране неког четништва и талибанизма....и онда ми се још јављају што сам хтео да се екипно организујемо да снагом заједнице ударимо на све те проблеме...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

У праву си, али сам прејако емоционално реаговао беспотребно....уздрмало ме је оно убиство силне одбране истог, и то баш од стране тих... силне одбране неког четништва и талибанизма....

Ali 'ladno te proganjao na fejsu :291291291: :291291291: :291291291:

Подели на овим сајтовима

Zaboravio je da pomene Bilderberg grupu, Vatikan, NATO, cioniste, LGBT aktiviste i feministkinje.

A moram reći da sam kao izdajnik i strani plaćenik duboko uvređen što nije pomenuo izdajnike i strane plaćenike. :)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1344984571' post='693089]

шта је ту ново, мени су извукли слику с фејс профила и поставили је на своју малу секташку групицу ...

Secam se toga :291291291: :291291291: :291291291: , nesto u stilu kako blatis casno ime Medenica :291291291: :291291291: :291291291: .

Подели на овим сајтовима

Мислим да нема потребе да користиш онакав речник у комуникацији са људима.

Pa kad Milojkov moze na zru da kaze za nekog da je "seronja" sto ne moze mladja na fejsu za nekog da kaze da se "proserava" (sto je daleko blazi oblik te pogrdne reci...)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

stvarno, ti Artemijevci idu u krajnost, kad god otvorim jutjub uvek neka njegova propaganda, DOSADNI SU VIŠE!!! Što je najgore narod pada na te njihove laži i dobijaju puno simpatizera kod običnih ljudi! Glavne reči su im: PAPISTI, EKUMENISTI, JERETICI, glavni krivci: Atanasije, Amfilohije, Irinej Bački(kojega nazivaju MIRKO), naš patrijah Irinej i naravno džej na kraju niko drugi do Vartolomej! Nadam se da će im jednog dana dosaditi ISKRENO SE NADAM! Još samo da dodam kače slike Episkopa u svim mogućim pozama sa biskupima RKC i tu su naravno glupavi komentari! Ti ljudi su baš prosti.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

A jel'? Nisam znao.... e pa lepo. Onda necem vise da se svadjam sa njim ... ;)

Стара то вест већ ихахај. Па знаш ваљда да ми стојало тазе православац у статусу.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...