Млађони Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Sophrosyne, Бартендаз, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 To je, valjda, dobro.. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Ја позвао људе да направимо лепо петицију да тражимо од цркве строжије реаговање.. он се трипује одма да оће се бијемо... то је тај менталитет Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 та фела би једва дочекала да се побије, ништа паметно нисам ни очекивао мене су једном прозивали да дођем, да ми "утуве" у главу шта је Православље, фела која проповеда песницама ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Koja sekta ti je za vratom ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Ako je ovo ceo cat to nije nikakvo proganjanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Vasa ima da ih rasturi.... iskusan covek u radu sa ekstremno orijentisanim ljudima. Samo napred Vaso ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 иначе, шта мислиш што сам их редом блокирао на фејсу? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 On 14. 8. 2012. at 19:27, kron рече Ako je ovo ceo cat to nije nikakvo proganjanje Човек ме видео на жру, тражио ми профил по фејсу и креће да ми шаље поруке и то теби није прогањање? А да ниси ти артемијевац инкогнито? Што лепо не признаш неће нико да те отера одавде. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 On 14. 8. 2012. at 19:32, Protagoras рече Gde si naleteo na Artemijevce Daj link Човек ме сам нашао. Ладно ме је тражио по фејсу. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 On 14. 8. 2012. at 19:40, Mladen Milosavljevic рече Човек ме видео на жру, тражио ми профил по фејсу и креће да ми шаље поруке и то теби није прогањање? А да ниси ти артемијевац инкогнито? Што лепо не признаш неће нико да те отера одавде. Nisam artemijac,ja sam pravoslavni Hriscanin a da ti nisi satanista,slobodno priznaj niko nece da te otera odavde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2012 On 14. 8. 2012. at 20:01, kron рече Nisam artemijac,ja sam pravoslavni Hriscanin a da ti nisi satanista,slobodno priznaj niko nece da te otera odavde Шта ја знам, само питам.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Мислим да нема потребе да користиш онакав речник у комуникацији са људима. Николa, DYNABLASTER and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 On 14. 8. 2012. at 19:22, Mladen Milosavljevic рече ... Tebra, al' sto tebe , pa ti si ateista? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Кажи прогања ме артемијевАЦ, засад је само један. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука