nikolay Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Ништа не бих промијенио, можда бих још гори испао.... Oglo, Лидија Миленковић, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Ништа не бих промијенио, можда бих још гори испао.... može tema lock "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Жалим што немам 22 године. A ja žalim što sam već napičio 21. A ni da se okreneš! 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 A ja žalim što sam već napičio 21. A ni da se okreneš! 301 Joj, blago tebi tebra ... i nemas pojma koliko ti je dobro ... Милан Меденица :), Oglo and Николa је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 u ovom slučaju sam 4869 Моцо, ни у ком случају ти ниси 4869! Ти си наш mocart, и баш си pivo Ведран, Николa, Милан Меденица :) and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Žalim što čekam, a ne znam šta... w.a.mozart, Драгана Милошевић and Николa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Dragi jes ti ozbiljan ? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Izgleda da je ozbiljan ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 može tema lock Ма пусти, нек се дјеца играју Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 što nisam sazreo ranije i što neke stvari nisam shvatio bar pre 5 godina što sam mnogo vremena proveo smrknut, maltene u očajanju i depresiji probudio sam se pre malo više od pola godine (po slobodnoj proceni) i eto, zažlio što nisam ranije shvatio............ali možda je ovo moje vreme, što reče Lidija, možda je Gospod izabrao ovaj trenutak za mene možda nije kasno da ostvarim svoje zamisli i sve ono..........za šta bih dušu dao Лидија Миленковић, RYLAH, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 A ja žalim što sam već napičio 21. A ni da se okreneš! 301 U cvetu mladosti, jos nije ni krocio u zivot... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 što nisam sazreo ranije i što neke stvari nisam shvatio bar pre 5 godina što sam mnogo vremena proveo smrknut, maltene u očajanju i depresiji probudio sam se pre malo više od pola godine (po slobodnoj proceni) i eto, zažlio što nisam ranije shvatio............ali možda je ovo moje vreme, što reče Lidija, možda je Gospod izabrao ovaj trenutak za mene možda nije kasno da ostvarim svoje zamisli i sve ono..........za šta bih dušu dao Kako ono bese pricao Jerotic - doktorirao je negde sa 38-9 godina, i onda, kako sam kaze, jedno 2 meseca bio u strashnoj krizi. Zasto? Pa mislio je da je sve ispunio, i da vise ne zna cemu da stremi. A onda, kaze on, onda je u stvari tek sve pocelo. I evo, preko 50 godina covek zivi i ne staje u radu, i ne fali mu elana i raspolozenja... Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 15, 2012 Пријави Подели Написано Август 15, 2012 А, онда после пребирања по сећању, сам схватила да ни за чим не жалим (наравно да то не значи да се за многе ствари не кајем ), јер - да нисам падала - не бих научила да устанем, да нисам грешла - можда бих била горда, да сам увек била добра - не бих знала за стид, да ме нису повређивали - не бих знала да праштам, да нисам била изложена неправди - не бих знала да трпим, да нисам залутала - можда не бих пронашла прави пут..... Једноставно, све оно због чега бих, евентуално, зажалила, обрни - окрени, имало је сврху, примакло ме је Господу. Апсолутно, нарочито што је наслов теме усмерен ка прошлости као непромењивом и коначном делу - а временом човек схвати да је све повезано и само део узрастања. Мени је постало мање важно свако теологисање од времена у којем сам почела Господа да осећам на сопственој кожи. А то је најпре било у тим тренуцима вредним "жаљења". Драгана Милошевић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Apsolutno ni za cim, sve ima svoje . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Сви сте ви за Q Q drlove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука