Jump to content

Шта више треба да се деси?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Imam još septembarski i oktobarski rok. Ostala su mi još 4 ispita (od mogućih 14), 3 sam spremio i ako dam 2 od ta 3, na bužetu sam.

Učim oko 7 sati dnevno, a ostalo vreme se bavim nekim svojim stvarima (sajt, trolovanje, programiranje, hakovanje...) i treniram.

Good for you young boy :).

Подели на овим сајтовима

Učim oko 7 sati dnevno, a ostalo vreme se bavim nekim svojim stvarima (sajt, trolovanje, programiranje, hakovanje...) i treniram.

Па где се ово јавно говори, црни Протагора! Оћеш у апсу да те ставе.

Подели на овим сајтовима

Просечном пандурском инспектору је ово довољно да те стави на списак за евентуални службени разговор кад добије пријаву да је нечији сајт хакован. Чувај се синко и не буди наиван.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nisam ja Kragujević pa da kažem kada i koga :)

Знам, али можеш да имаш непријатности. Да те цимају на те разговоре, да ти узимају податке, да те питају где си био јуче у 21 и 32, шта си радио пре три дана у 11 и 41, итд.

Подели на овим сајтовима

То ти је као да си рекао: џепарим по градском превозу али нећу да кажем на којој линији. :)

Подели на овим сајтовима

Јес да је тема мало отишла у спам, што мени не смета, испамовао сам до сада једно сто тема (само ви са својим разговором наставите што се мене тиче), ал бих ипак да подсетим на озбиљност теме.

Постоји ли неки институционални пут у СПЦ да се ове ствари реше онако како би се решиле у свакој озбиљој Цркви (да ме неко не схвати погрешно: Мислим да је СПЦ много озбиљна, само да неке ствари не схвата довољно озбиљно).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

што се мене тиче, ови ликови тролују па где нађу погодно тле.

што би рекло, нема ко да чува овце кад вукови кољу ...

Подели на овим сајтовима

Дајте људи да ми предузмемо нешто! Кад већ црква неће.

Нека напише неко текст за жру и сви ми да се лепо испотписујемо и да направимо неку анкету нешто где молимо цркву да стане на пут овим људима.

Имамо овде пар свештеника, имамо гомилу Хришћана... покажимо им да они нису главне баје... јер су најгласнији на интернету. Много верника мисли да је Артемије добар неки светац ... свашта виђам по разноразним фејсбук групама. И то све по оним квази-националистичким итд. А Д.П. Дође им ко неки поштени борац против наркоманије, јадан усамљен у целој цркви. Нико од њих видео није остале центре.

Таквој пропаганди се треба стати на пут. Треба имати интелектуалну контру.

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...