Natasa. Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Imam još septembarski i oktobarski rok. Ostala su mi još 4 ispita (od mogućih 14), 3 sam spremio i ako dam 2 od ta 3, na bužetu sam. Učim oko 7 sati dnevno, a ostalo vreme se bavim nekim svojim stvarima (sajt, trolovanje, programiranje, hakovanje...) i treniram. Good for you young boy . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Učim oko 7 sati dnevno, a ostalo vreme se bavim nekim svojim stvarima (sajt, trolovanje, programiranje, hakovanje...) i treniram. Па где се ово јавно говори, црни Протагора! Оћеш у апсу да те ставе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Просечном пандурском инспектору је ово довољно да те стави на списак за евентуални службени разговор кад добије пријаву да је нечији сајт хакован. Чувај се синко и не буди наиван. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Nisam ja Kragujević pa da kažem kada i koga Знам, али можеш да имаш непријатности. Да те цимају на те разговоре, да ти узимају податке, да те питају где си био јуче у 21 и 32, шта си радио пре три дана у 11 и 41, итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 То ти је као да си рекао: џепарим по градском превозу али нећу да кажем на којој линији. RYLAH, Milan Nikolic and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2012 Јес да је тема мало отишла у спам, што мени не смета, испамовао сам до сада једно сто тема (само ви са својим разговором наставите што се мене тиче), ал бих ипак да подсетим на озбиљност теме. Постоји ли неки институционални пут у СПЦ да се ове ствари реше онако како би се решиле у свакој озбиљој Цркви (да ме неко не схвати погрешно: Мислим да је СПЦ много озбиљна, само да неке ствари не схвата довољно озбиљно). w.a.mozart and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2012 Пријави Подели Написано Август 13, 2012 што се мене тиче, ови ликови тролују па где нађу погодно тле. што би рекло, нема ко да чува овце кад вукови кољу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Дајте људи да ми предузмемо нешто! Кад већ црква неће. Нека напише неко текст за жру и сви ми да се лепо испотписујемо и да направимо неку анкету нешто где молимо цркву да стане на пут овим људима. Имамо овде пар свештеника, имамо гомилу Хришћана... покажимо им да они нису главне баје... јер су најгласнији на интернету. Много верника мисли да је Артемије добар неки светац ... свашта виђам по разноразним фејсбук групама. И то све по оним квази-националистичким итд. А Д.П. Дође им ко неки поштени борац против наркоманије, јадан усамљен у целој цркви. Нико од њих видео није остале центре. Таквој пропаганди се треба стати на пут. Треба имати интелектуалну контру. antics је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 лежарина сине ... Црква је одувек у фазону "дођи и види", не толико у фазону "иди и проповедај". клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Otkud im ono da je vladika Andrej onomad spavao svaki dan do 10 sati? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука