Гости Guest Оливера Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Divna vest!Kad bih imala novca ja bih odjezila u Duboku toga dana! Izi, pa prosto moramo, ne znam ni ja kako ?u, al smisli?u nešto 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Ова вест ме је баш обрадовала. Иначе, и ја сам присуствовао на једној Литургији св. ап. Јакова на факсу. Значи, људи, видимо се 5. новембра у Дубокој. 0409_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 319.gif 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 и ја долазим. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 ??? ???? ?? ?? ??? ??????????. ?????, ? ?? ??? ???????????? ?? ?????? ????????? ??. ??. ?????? ?? ?????. ?????, ????, ?????? ?? 5. ???????? ? ???????. dada 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif ?????? ?????? . 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 I ja sam nesto organizovala.Ako,Bog da,vidimo se! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 ааааа! па то је четвртак! радни дан 0110_hahaha где је Дубока? Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Је ли у питању сабор... или неко мање окупљање? Пошто је незгодно због радног дана... :smiley: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 ?? ?? ? ?????? ?????... ??? ???? ???? ????????? ????? ?? ???????? ???? ?????? ????... :smiley: ?????????, ????, ??? ???? ?? ?????????, ?? ??? ?? ?????? ???? ??? ????? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 ?????! ?? ?? ?? ????????! ????? ??? 0110_hahaha ??? ?? ??????? ?????? ?? ???? ???? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 ?? ?? ? ?????? ?????... ??? ???? ???? ????????? ????? ?? ???????? ???? ?????? ????... :smiley: ?????????, ????, ??? ???? ?? ?????????, ?? ??? ?? ?????? ???? ??? ????? :smiley: ????????... :smiley: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Октобар 31, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Дошао бих.... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Долазим. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Новембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Врло радо бих дошао, само што сам удаљен пар стотина километара од Дубоке,тако да... :smiley: Иначе, помените,ако се сјетите! Поздрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Како за сад ствари стоје, биће око 10-ак свештеника. Од јеромонаха служиће (началствоваће) о. Серафим денковачки, о. Николај томићки, о. Макарије ћелијски и о. Сава брезовачки. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2009 Уопштено речено, биће врло интересантно саслуживати на овој Литургији која се веома, веома ретко служи у Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука