Лидија Миленковић Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 http://www.pravda.rs/2012/08/08/sutra-takmicenje-u-laganju/ Jefimija88, w.a.mozart and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Ne pise koja je nagrada... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Peceno prase za trku sa nosenjem zene. Braco sa vitkim zenama - napred, navijam za vas ! prstgore clapc clapc clapc clapc oleeeee Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Nije to za mene bila bih crvena ko rak t4431 7896634 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Sorry, ali ne umem da lažem. :229229229:Људи, ову тему сам поставила као шалу, а не као стварни позив. :10500: Зато сам и ставли смајлић на крају наслова. tuzansmajli8904 Наиме, кад сам наишла на ову вест, слатко сам се насмејала и пожелела да је поделим са bighugbighugвама, да се заједно насмејемо, макар као одушак после неких других тешких и озбиљних тема. И верујем да је цела ова манифестација и осмишљена као једно весело, здраво дружење. Кад мало размислим .mislise. - овде се, у ствари такмиче шаљивџије, а они прави, истински лажови су негде другде и куну се у своје поштење и истинољубивост. НАПОМЕНА - Последња реченица се не односи ни на кога са овог форума ! w.a.mozart, Биљана and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Lažeš, Dragi. Tako to ide. Мислила сам да си био озбиљан stadaradim. Извини, молим те. crvenilo 1406_love Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 šteta što nema neko takmičenje tipa- prenesi svog sveštenika koji je u untercigeru... prevedi bližnjeg žednog preko vode ili obrijaj svog vladiku-mnogi sa foruma bili bi prvi Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука