Jump to content

ДА ЛИ СМО И КОЛИКО РЕЛИГИОЗНИ

Препоручена порука

Sta mislite,konkretno pitam za teritoriju Srbije,koliko je Pravoslavaca,znaci pravih Pravoslavaca od ukupno izjasnjenih!??Po mom misljenju,daj Boze da je 5%

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

koji uv zaštitni faktor koristiš

Ja sam joooj,mi se ne mazemo tim glupim proizvodima belog coveka thank_you777

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Salu na stranu,ja vas ozbiljno pitam,koliko,po vasem misljenju,ima pravih Pravoslavaca od ukupno izjasnjenih???

Подели на овим сајтовима

144000

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

144000

Pa tpo kazu i Jehovini svedoci....u stvari,kazu da je do sada izedju njih izabrano oko 80 000 hiljada,a da tek treba u narednom periodu da se dopuni 144 000.... 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

56 Православаца..остали су сви :

Тешко вама књижевници и фарисеји, лицјемери, што затаварате Царство небеско пред људима; јер ви не улазите нити пуштате да уђу они који би хтјели (Мт 23,13).

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

144000

Pa tpo kazu i Jehovini svedoci....u stvari,kazu da je do sada izedju njih izabrano oko 80 000 hiljada,a da tek treba u narednom periodu da se dopuni 144 000.... greengrin

RESPECT! 0205_whistling

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

56 Православаца..остали су сви :

Тешко вама књижевници и фарисеји, лицјемери, што затаварате Царство небеско пред људима; јер ви не улазите нити пуштате да уђу они који би хтјели (Мт 23,13).

јел то мислиш на ове термите артемијеве?  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...