Manastir Bradaca Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Дуња, Снежана and ivona је реаговао/ла на ово 3 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 i naravno Ona ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 i one... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Vesna Milovic and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 i malo lokal patriotizma.. Ivana je poreklom iz Paracina ivona and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 a Bojana je msm.Pozarevljanka-znaci,komsiluk Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 mada mi je ova stvar draza Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 tribute na temu bonda,neverovatni glasovi ,da krenem od omiljene Manastir Bradaca and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crvenokosa Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 meni jedna od najlepsih i pesma i vokal Manastir Bradaca, Vesna Milovic and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 Vesna Milovic, ivona and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 jedan neobican glasic,ali interesantan bez sumnje Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука