obi-wan Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Ince, u uvodu ove pesme, pevaju Rusi "Blazen muz" po znamenom napevu... Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 I Bog stvori glas - Róisín Murphy Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 erykah kraljica,obelezila moje muzicko uzrastanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 erykah kraljica,obelezila moje muzicko uzrastanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Angieeeeee! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Angieeeeee! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 fantazija indeed... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 i naravno Ona ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука