DYNABLASTER Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 sad si vec patetican znas li ko je najveci majstor borilackih vestina? onaj koji izbegne tucu, nacin nebitan, mozes da uplasis protivnika, da ga zasmejes ili da pobegnes... sve je to bolje nego tuca, jer moze da bude povredjenih ja od sada bezim, al pre toga kazem: necu da te povredim, i spuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 0102_laugh nego znas sta, tu ti se desava da postujes onu najtezu zapovest: "Ljubi neprijatelje svoje", ali to ne znam jel moze da se dostigne pre no sto sve ostale zapovesti ispunis, ne znam jos razmisljam na tu temu, al ako to uspes onda skidam kapu klinac jer nemas nikakve koristi ako ljubis samo prijatelje, to se samo po sebi podrazumeva, to nije nikakav podvig i za to nema plate Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Има ли неко друго неко искуство да подели? Неко мишљење. Не мора бити под обавезно насилна ситуација... једноставно тежак неко за комуникацију.. колега на послу.. .другар из детињства oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Ја просто избегавам много пргаве људе, не волим људе који су океј са мном иначе, али им мало фали да почну да се деру и хистеришу... И немам такве међу блиским људима. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 imam ja al retro situaciju, ja sam bio naporan jedno vece nekom nadrogiranom liku, i svoje frustracije sam krenuo da polivam po njemu, rece mi covek da ce me ubiti ako ga samo jos jednom pipnem, a meni bi smesno, jer bio sam pijan do daske i cak sam mu i cigaru izvadio iz usta, stvarno sam bio hyper naporan, jer me nervirao doso sa dve nadrogirane ribe i nesto se dzegiraju, a to vece mi puko film jer su svi nosili neke rajfove sa svetlecim rogovima i previse bezumlja, i onda sam i ja potpao pod bezumlje i uzo njega da terorisem, i stvarno sam ispao smrad Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 Има крпеља па се закаче, па не пуштају, намераче да се опробају, па ако осете да узмичеш наваљују све више. Моје мишљење је; добро је што си га искулирао, по мени ниси требао да га зовеш на сликање (покварио си му концепцију и изазвао га помирљивошћу и не заинтересованњем за тучу. можда је погрешно сабрао, мислећи да си се уплашио)То не треба да те брине. Најбоње што си урадио што си отишао, јасно си дао до знања да те не занимају надметања те врсте; али нисам за то да неко насрће а да неко трпи .... не дај на се, али знаш и сам како иде- кад се бије не може без узајамних удараца да прође. Добар си, добар временом ћеш изградити нови имиџ који је за младе по некад начин одмеравања. Млађони and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 nego znas sta, tu ti se desava da postujes onu najtezu zapovest: "Ljubi neprijatelje svoje" A ako su ti neprijatelji ukrainske feministkinje? :D RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 29, 2012 Пријави Подели Написано Јул 29, 2012 pa to sam pre tebe na toj temi hteo da napisem to sto si ti napisao, al ajde suzdrzao sam se da ne ispadnem sexualni manijak gringrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 30, 2012 Пријави Подели Написано Јул 30, 2012 кул си одреаговао, лепо је што се трудиш и мислиш да ћеш следећи пут моћи и боље то је сасвим довољно да сваки пут будеш заиста и бољи од себе клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2012 лепо је умети искулирати и трпети имам и ја проблем са бурним реакцијама, кратким фитиљем...итд има ситуација у којима се јако стидим како сам реаговао и кукавички и допустио својим слабостима и на слабијима да се искалим, али .......не поновило се жао ми је међутим...... има људи који умеју да "газе" тако да ти не остављају простор за нормалну расправу или тако "газе" да ти је непријатно да реагујеш, незгодни су, поставили су се несвесно у неку улогу где они газе и провоцирају, критикују, вичу и ти ћутиш док не дође тренутак да кажеш и мораш мало "вакцину" да им даш да би их прошло, мислим сад на "вербалну вакцину" ја сам тако поправио однос са мојим оцем који је човек тежак, компликован.....колко год да је добар има доста запетљанција са њим и мени није било лепо у његовом друштву малтене у већини случајева пар пута сам јако бурно одреаговао, када ме је довео до одређене тепмпературе, и од тада наш однос је много бољи, осећам да ме поштује, да ме и разуме, не увек, али се ја осећам нормално његови пријатељи су ме разумели, и било им је драго да се наш однос променио јер они га знају и сами су осетили његове "могућности" имам и колегиницу која је у завади, тачније боцка и прцка и свашта прича и измишља свима у нашој смени радио сам директно са њом три године и имали смо неке сукобе , скупио сам храброст да јој мирно кажем пар ствари кад сам чуо шта ми је иза леђа причала и то је довело до олакшања пре свега код мене. она се неће променити, чак да признам ми се увек шалимо кад препричавамо догодовштине са њом трпети је јако тешко, мени је тешко али и нас Неко трпи, и разни људи нас трпе. али мора се некад постићи и нека равнотежа JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука