Jump to content

Islamski ekstremisti na našim prostorima

Оцени ову тему


Препоручена порука

Pogledajte ovaj kratak dokumentarac o islamskim teroristima. Govori se o planiranom napadu na americku ambasadu, stanju u Bosni, Sandzaku, Kosovu, muftiji Zukorlicu koga podrzavaju vehabije, stvaranju sherijatske drzave ( videcete i Rasima Ljajica ) ... i jos puno toga..

Nevoravatna je i opasna ideologija koju propovedaju ovi ljidi i koja ih vodi.

http://www.youtube.com/watch?v=eu8BExLulyQ&feature=related

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Evo u prilogu još jedan video materijal:

Hahahahahahaha ( smejem se od muke ) Pa ti si ova dva snimka nasao uporedjivati ?!

Na jednoj strani imas grupe naoruzanih islamskih terorista na skoro celom prostoru bivse drzave ( i sirom sveta ) kod kojih pronalaze vatreno i hladno oruzije, koji vrse obuku i vrbovanje novih clanova, izvode teroristicke napade i planiraju sherijatsku drzavu .... a na drugom imas neke verbalne bljuvotine i komentare sa interneta i govor cetnika.

Mrznja postoji na obe strane. Ne kazem da ne postoje ljudi medju Srbima koji bi ubijali muslimane zbog ciste mrznje, ali mi nemamo teroristicke grupe i ne vrsimo obuku terorista niti planiramo neku teokratsku drzavu pravoslavaca.

Ne bih da diskusija ide u ovakvom pravcu, ali ne mogu shvatiti kako mozes uporedjivati realnu opasnost koji dolazi od oruzanih terorista od pretnji po intrernetu od strane nekih budala ?

  • Волим 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ignjatije, malo više uzajamnog respekta nam fali.Vidi ti koje ti nazivaš teroristima se peru od onoga što je onaj Mevlid uradio.Da ja jesam da se on kazni primjerenom kaznom.ali on se nemože porediti sa onim koji je ubio onoliko ljudi.On nije terorista on je budala.A što se tiče četničkog ravnogorskog pokreta , da to je skupina budala, ali koja maše ratom i ratničkim pokličima a znamo što si ti koje ti nazivaš budalam nama uradili...

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Гости
Guest о. Агапије

Pogledajte ovaj kratak dokumentarac o islamskim teroristima. Govori se o planiranom napadu na americku ambasadu, stanju u Bosni, Sandzaku, Kosovu, muftiji Zukorlicu koga podrzavaju vehabije, stvaranju sherijatske drzave ( videcete i Rasima Ljajica ) ... i jos puno toga..

Nevoravatna je i opasna ideologija koju propovedaju ovi ljidi i koja ih vodi.

http://www.youtube.com/watch?v=eu8BExLulyQ&feature=related

Вехабије су чист пример људи испра(з)них мозгова.

А овај млади професор шеријатског права ме је одушевио. Прави хришћанин! Такође, веома је паметан. Такав је и наш Ениз, Алах га поживео. :)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 10 months later...

178044b1339d92618b3b1af938fc75de_S.jpg

 

Официр Ал Каиде Али Хамад, држављанин Бахреина, који је ове недеље затражио азил у Србији после одлежане 12-годишње затворске казне у Босни, признаје да је и лично за време рата у БиХ учествовао у стравичним злочинима одреда „Ел Муџахедин" над Србима и Хрватима!

Али Хамад каже да сада све признаје због „гриже савести", и да за себе не тражи никакве привилегије. Српско Тужилаштво за ратне злочине предложило је Влади Србије да Али Хамаду омогући долазак у Србију и сведочење. Преносимо делове његових ранијих сведочења о злочинима:

- Највећи број убистава извршио је Египћанин Абу Мина, официр задужен за безбедност и специјалне задатке у одреду „Ел Муџахедин". Мина је људе убијао моторном тестером и великим ножем. Он је убијао заробљене Србе у Завидовићима. Пред постројеним муџахединима он је Србима секао главе секиром и великим ножем... Секао је живе људе моторном тестером, наређивао нам да набијамо заробљенике на колац и да их остављамо да умру у најгорим мукама...

- Абу Мина је убио четрнаестогодишњег дечака на подручју Орашца, где се изводила обука припадника одреда „Ел Муџахедин". Дечаковог оца су присилили да гледа како му убијају сина...

- У околини Орашца лично сам видео убиство једног Србина. Пре убиства заробљена су четири католичка фратра, а требало је да буду размењени за наше војнике. Абу Маиз из Саудијске Арабије је тада фратрима рекао: „Сада ћете видети како муџахедини убијају". Онда је позвао Сабахудина. Дао му је нож и рекао: „Ми ћемо ти омогућити да убијеш једног Србина". Тај Сабахудин је, иначе, био инвалид, није био способан за борбу... Тада је Асим Рамуљу ударио жртву и оборио је на земљу. Држао му је ноге, а Сабахудин му је сео на леђа и заклао га. Затим је Абу Маиз одвојио главу од тела и однео је до заробљених фратара, терао их је љубе одрубљену главу...

- Абу Маиз је причао да је он заједно са Имадом Ел Мисријом, Абу Мином, Абу Меалијом, Абдул Баром и Абу Хамазом убио двојицу Британаца, новинара Би-Би-Сија.

БЕОГРАД - Тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић каже да би Али Хамад могао да буде врло користан сведок.

- Ми имамо предмет о злочинима над Србима у Завидовићима од јула до септембра 1995. године. Имамо и изјаве деветоро сведока... Заинтересовани смо за Хамадово сведочење јер је он у то време био припадник одреда муџахедина, који је деловао под командом Армије БиХ. Међутим, видећемо шта ће нам он још понудити преко свог адвоката, с којим би ускоро требало да се сретнемо - каже Вукчевић.

У Тужилаштву напомињу да се случај Завидовић убраја у најстрашније масакре. Припадници одреда Ел Муџахид, састављеног од фанатичних добровољаца из арапских земаља, једном приликом су заробили 60 српских војника. Заробљени Срби су у кампу у селу Гостовићи код Завидовића прошли кроз невиђене муке и тортуру, а на крају су им Алахови ратници одсекли главе. Заробљене српске војнике муџахедини су терали да једни друге убадају ножевима, закивали су их живе за ограду, кроз полне органе им забијали ексере... Сва зверства су снимали видео-камером. Једно време такве видео-касете су могле да се изнајме у Дому културе у Завидовићима.

Душко Томић, адвокат Али Хамада, каже да је његов клијент проговорио јер се „дубоко каје".

- Он не тражи трајни азил, већ само статус привремено исељеног лица на три месеца, како би се проверили његови наводи. После тога би се вратио у родни Бахреин. Он мисли да Србија има интерес да се сазна истина о свим злочинима које су над српским народом починили муџахедини у БиХ - прича Томић.

 

Извор

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Moj otac je nestao tu u okolini Zavidovica, Vozuce... U tom dijelu. Evo vec 18 godina ni traga od njega... Ovo je  ništa šta sam ja čula da su im radili... Ima Boga, sve vidi, samo se u njega uzdam...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Link to comment
Подели на овим сајтовима

To i jeste cilj, da ne bude svjedočenja i da se srbi prikažu jedini kao najgori monstrumi i tirani. A svi su ostali žrtve. A ovo gore navedeno nije ni 50% od toga šta je još rađeno zarobljenicima na Vozućoj i u Zavidovićima. 

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ултра језиво

 

Душка баш ми је жао за твог тату, нека му је Царство Небеско, и свим другим мученицима!

 

Дај Боже да свет види и чује и схвати макар део истине!

 

Свуда има добрих и нормалних људи

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Zato sam i napisao da ne žele da dođe i svedoči, samo priče o zločinima nad Srbima, umesto da okupe ljude kompententne, iz više oblasti, istražili, popisali i pustili jednu celovitu sliku u svet, ako ništa drugo ono bar da se vidi da Srebrenica nije slučajna.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 4 weeks later...

Пише: Андреј КУРАЈЕВ, професор Московске духовне академије

          У ВЕСТИМА телевизије „Русија-24“ - у репортажи из Сирије - приказан је рањени војник из Јордана.

         Говорио је врло јасно и логично:

         „Сирија је само почетак светског џихада. Затим следе САД, Русија и Европа. Када буде успостављен светски калифат, неверници ће имати само три избора: да приме ислам, да нам плаћају данак или да умру“.

         Чини ми се да су његове речи у потпуном складу са Кураном.

         Да ли постоје богословски унутарисламски аргументи који би могли да оспоре ову логику и убеде било ког муслимана:

         - да он има право да не учествује у борби за светски калифат?

         - да он не треба да саосећа и помаже онима који воде ту оружану борбу?

         - да сан о таквом светском калифату нема светло место у историји његове вере?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...