Jump to content

Шта је било са тврдњом о покраденим изборима?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Неко је ту лагао, да ли опозиција или власт? Када ће да се утврди истина?

Ето и двераши се ућутали сад када је дс сишао са власти... питам се зашто?

Сопменуше још једном као они очекују бла бла бла... и ето оде ДС и више се нико не чује око наводно покрадених избора?

Јел се манипулисало умовима грађана свесно и намерно у политичке сврхе, или је пак Дс стварно лоповска странка?

Више никог не интересује? :)

Мене јако интересује ко је ту од нас правио магарце и колико... али изгледа да за ДВЕРАШЕ и Напредњаке то је било актуелно питање само док ДС не сјаше са власти да Напредњаци узјашу.

Ко ће ту да сноси политичку одговнорстно за намерне лажне тврдње или кривичну одговорност за крађу избора???

јел вас не занима ? :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па и не баш. Лагао бих када би рекао да не могу да спавам због тога. Проблеми на све стране, тако да су ми изборна препуцавања у суштини задња рупа на свирали.

А то да ли је неко лагао, код нас је, на жалост, одавно постало небитно. Није баш ни да је ова друга страна остајала дужна у кампањи, што се најбесомучнијих лажи тиче.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Мени они уопште нису јасни. Овамо се представљају као некаква "нова снага", "промена", а онда подржавају Николића и Дачића... Још су пресрећни што су ти морони дошли на власт.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Сви су се као бунили да су покрадени гласови сем ДС-а , мислим да ако нађеш неког јаког мафијаша(спонзора) ни не требају ти гласови одма си власт, довољно је да доносиш одлуке како ти они кажу и све је добро. Једино Двери они су наводно про Руски оријентисани зато што их наводно Руска амбасада финансира

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Мени они уопште нису јасни. Овамо се представљају као некаква "нова снага", "промена", а онда подржавају Николића и Дачића... Још су пресрећни што су ти морони дошли на власт.

Зато што као и сви друго - лажу. Једина ствар која им смета код њих двојице је то што сарађују са Николићем.

Нема ту код њих никакве логике - идеологија и етнофилија испрала мозак... нездрав патриотизам... нарцисоидни :)

Што је најјаче у целој причи они који су усрали ствари које ове данашње странке приписују дс-у (Динкић и Илић) су данас у влади.

Е страшно кад нам је нанормалнија и политички најцивилизованија партија ДС...и још страшније што нико не види колико су ове остале ненормалне и политички нецивилизоване.

Требало би да све ове странке изузев изгубе на снази а да дођу нове разумне алтернативе.

... мајко србијо појави се алтернатива у облику двери.

Подели на овим сајтовима

Сви су се као бунили да су покрадени гласови сем ДС-а , мислим да ако нађеш неког јаког мафијаша(спонзора) ни не требају ти гласови одма си власт, довољно је да доносиш одлуке како ти они кажу и све је добро.

Није тачно да су се сви. Радикали се нису бунили, као ни социјалисти.

бунили су се најгласније двери и николић, по мало Дсс....

Подели на овим сајтовима

Сви су се као бунили да су покрадени гласови сем ДС-а , мислим да ако нађеш неког јаког мафијаша(спонзора) ни не требају ти гласови одма си власт, довољно је да доносиш одлуке како ти они кажу и све је добро. Једино Двери они су наводно про Руски оријентисани зато што их наводно Руска амбасада финансира

SRS nije ni jednom pomenuo kradju glasova.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

SRS nije ni jednom pomenuo kradju glasova.

Али зато:

http://www.blic.rs/V...iliona-za-porez

:)

Око овог вашег николића све неки фини људи. Добро да није остао у радикалима упропастио би вас скроз - поред шекијеве идеологије да се задржала и николићева екипа не би србији било добро.

Подели на овим сајтовима

Око овог вашег николића све неки фини људи. Добро да није остао у радикалима упропастио би вас скроз - поред шекијеве идеологије да се задржала и николићева екипа не би србији било добро.

Kog naseg? On nije nas, bio je do pre 2-3 godina, sada je "vas" pro-EU i Nato ....

Подели на овим сајтовима

Људи браћо! Ми морамо да престанемо да се делимо по њиховим критеријумима. Јер та комунистичка екипа је још крајем 80-тих смислила план како да остане на власти док је света и века - једноставно ће свако од њих направити своју партију, поделити народ, а онда се само смењивати док су живи.

Они су сви иста странка - лопови. Ми смо сви иста странка - покрадени и понижени.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Kog naseg? On nije nas, bio je do pre 2-3 godina, sada je "vas" pro-EU i Nato ....

Па вашег, ваш био дуже време.

Мој није... ја му не верујем ни кад ми каже колико има сати.

Све ме стра да на 95 не почну да нас лажу...

Људи браћо! Ми морамо да престанемо да се делимо по њиховим критеријумима. Јер та комунистичка екипа је још крајем 80-тих смислила план како да остане на власти док је света и века - једноставно ће свако од њих направити своју партију, поделити народ, а онда се само смењивати док су живи.

Они су сви иста странка - лопови. Ми смо сви иста странка - покрадени и понижени.

Делимично си у праву.

Једну ствар грешиш.. нису они комунистичка екипа... они су квази демократска екипа што је много горе.

Ето видиш да није мој. Тадић не би прихватио независност косова ни по коју цену.

Ако га прихвати она моја да ће тадића од блата да правимо има да буде истинита.

А још ће да покаже колики је Дачић лициМур. :)

Подели на овим сајтовима

Demokratija se na tome odrzava. Ne samo kod nas.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...