Jump to content

Шта је било са тврдњом о покраденим изборима?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Неко је ту лагао, да ли опозиција или власт? Када ће да се утврди истина?

Ето и двераши се ућутали сад када је дс сишао са власти... питам се зашто?

Сопменуше још једном као они очекују бла бла бла... и ето оде ДС и више се нико не чује око наводно покрадених избора?

Јел се манипулисало умовима грађана свесно и намерно у политичке сврхе, или је пак Дс стварно лоповска странка?

Више никог не интересује? smiley.gif

Мене јако интересује ко је ту од нас правио магарце и колико... али изгледа да за ДВЕРАШЕ и Напредњаке то је било актуелно питање само док ДС не сјаше са власти да Напредњаци узјашу.

Ко ће ту да сноси политичку одговнорстно за намерне лажне тврдње или кривичну одговорност за крађу избора???

јел вас не занима ? smiley.gif

Ево само да се подсетимо....ко једини данас још увек прича о покраденим гласовима...

Подели на овим сајтовима

pravo da vam kažem, ne pitam se i nije me briga u opšte, ovde je i onako formalna demokratija, građani se najmanje pitaju. Meni lično se ama baš ništa nije promenulo od silaska DS-a pa do jašenja SNS-a, a iskren da budem nisam ni primetio da se puno novih lica pojavilo u vladi.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Ево само да се подсетимо....ко једини данас још увек прича о покраденим гласовима...

Прича, али мислим да избори нису ни били покрадени. Зар не мислиш да би вучко то искористоо да уапси неког и добије још мало на рејтингу?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Прича, али мислим да избори нису ни били покрадени. Зар не мислиш да би вучко то искористоо да уапси неког и добије још мало на рејтингу?

Једино себе да `апси...

Подели на овим сајтовима

Једино себе да `апси...

како могли они да покраду изборе тад  кад нису били  у власти и кад су они изашли са теоријом о краденим изборима :Р

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...