DYNABLASTER Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 e pa sad su mi neke stvari jasnije greengrin Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Јул 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 e pa sad su mi neke stvari jasnije greengrin Хахаха, које ствари? :0104cheesy: Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 pa vec sam se zapitao dal ja to pravo zborim uzastopce pa da dobijam tolke lajkove, kad eto otreznjenja- ti si klinac koji voli da stisce to dugme hahahaa 0110_hahaha naravoucenije- nikad ne procenjuj sagovornika po avataru! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Јул 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 pa vec sam se zapitao dal ja to pravo zborim uzastopce pa da dobijam tolke lajkove, kad eto otreznjenja- ti si klinac koji voli da stisce to dugme hahahaa 0110_hahaha naravoucenije- nikad ne procenjuj sagovornika po avataru! Добро чика DYNABLASTER, ја сам само хтео да будем фин а ти ме направи на мајмуна Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Кебра је НА капсулама одавно..А и ми ћемо још мало 4chsmu1 Шала мала, добро ја вама дошао и помаже Бог! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Оно што мене занима је шта се дешава данас и где је реакција младих и где је српски вечито незадовољни сељак сада... Да ли је данас младима доста да тата и мама месечно уплате интернет и искеширају нешто за викенд па нас боли уво шта се дешава око нас, а српском сељаку замажеш очи неким ситним повољностима тек толико да његов породични бизнис преживи и то је то... Или смо заиста научили живети у капсули, добро дресирани и нахрањени генетски модификованим идеологијама разних пропорција? Mladi (i oni ne tako mladi) uglavnom gledaju kako da zapale preko grane. 75% diplomiranih i 20% srednjoškolaca su izjavili da bi otišli iz zemlje. Problem je što bilo kakva promena stanja u zemlji zahteva potpunu promenu mentaliteta ljudi i dug vremenski period odricanja da bi se nešto poboljšalo. Traganje za instant rešenjima i paljenje na razne demagoške fraze tipa 'biće bolje' neće nikome pomoći (osim onima koji izjavljuju tako nešto, pošto su to obično političari . Balthasar је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Problem je što bilo kakva promena stanja u zemlji zahteva potpunu promenu mentaliteta ljudi i dug vremenski period odricanja da bi se nešto poboljšalo. Потпуно се слажем са овим. А кључна ствар је, заправо, може ли се више уопште бити оптимиста по овом питању? Balthasar and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Потпуно се слажем са овим. А кључна ствар је, заправо, може ли се више уопште бити оптимиста по овом питању? ко, ти оптимист? не, нема теорије... ти си реалист и зато непоправљиви песимист бар ја тако мислим а ако није тако, ти Васке слободно упути демант. Vaske је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Ситуација у земљи је таква каква је и циљ моје теме није да се расправља о томе... Сигуран сам да се сви сећају оног фамозног 9. марта 1991. и свих догађаја везаних за тај датум... Колико се сећам то су биле студентске и сељачке демонстрације, само подсећам... Оно што мене занима је шта се дешава данас и где је реакција младих и где је српски вечито незадовољни сељак сада... Да ли је данас младима доста да тата и мама месечно уплате интернет и искеширају нешто за викенд па нас боли уво шта се дешава око нас, а српском сељаку замажеш очи неким ситним повољностима тек толико да његов породични бизнис преживи и то је то... Или смо заиста научили живети у капсули, добро дресирани и нахрањени генетски модификованим идеологијама разних пропорција? Нажалост одговор је - да. Проблем су читаве генерације које су рођене "у капсули" и никада нису ни постале свесне живота изван ње. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Јул 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Реализам се не мери категоријама оптимизма и песимизма, он је изнад тога... А по овом питању је неопходан реализам јер романтизма нема а фантазирања је свима преко главе, нама више ни деца не маштају као некада... Ведран је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Реализам се не мери категоријама оптимизма и песимизма, он је изнад тога... А по овом питању је неопходан реализам јер романтизма нема а фантазирања је свима преко главе, нама више ни деца не маштају као некада... слажем се да се реализам не мери категоријама оптимизма и песимизма... али свесно сам употребио ове термине, да би се нашалио са Васкетом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука