Jump to content

Потресно сведочанство члана нашег ЖРУ-а о окултизму

Guest - . . .-

Препоручена порука

Naravno da sam ovde došao sa razlogom, i lagao sam sve u vezi te slike, čisto da vidim koja je razlika izmedju moje izmišljene priče i izmišljene priče na samom početku teme...zanimalo me da li stvarno mislite da postoje duhovi, demoni i ostali djavoli..

Ovo je samo forum, svako ovde može da bude bilo šta, doktor, psiholog, sveštenik, član neke od sekti, ubica, silovatelj i tako dalje..to niko ne može znati dok se ne upozna uživo sa istim ljudima.

Opušteno je to što vam je smešno sve što sam napisao, naravno da je smešno kad je čista laž, tako je meni bila smešna prva poruka u ovoj temi..jbg šta ću kad nikad nisam video duha, niti znam nekog ko je video, niti znam nekog ko zna nekog ko je video duha...

I ta osoba o kojoj se vodi ova polemika, ako zaista ima problema, ako joj se zaista prividjaju duhovi pa joj još i ruku pomeraju..treba da se obrati nekom psihijatru, čisto da ne poludi skroz..ili ako je konzumirala neke teške droge..isto tako postoji lečenje...

Bez uvrede..lekari zaista mogu da pomognu, provereno je i ništa ne boli :bla:

Пријатељу, ако си пратио видео си да се госпођица јесте обратила лекарима и да и даље прима терапије и поступа по упуствима психијатра.

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 199
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ja sam video duha i to bez predumisljaja, eto sad znas nekog ko je video

kao sto rekoh neinformisan si, a nastupas kao neka sveznalica, a u sustini ne znas nista, mozda je i dobro tako :)

to sto se sluzis lazima govori samo o tvojoj radoznalosti... i moras priznati ispalio si se, jer niko ovde nije naseo na taj pokusaj, pa sad razmisli malo

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pa dobro krivo mi je što mi nije uspelo, ali nisam ni očekivao preterano jer se nisam potrudio da izmislim priču kao ''OTO''.. :)

Nisam rekao da sam sveznalica, naprotiv..pa niko na svatu nije sveznalica zar ne?

Ali kako je OTO mogla da se našali sa vama, zašto nebi mogao i ja, šala je zdrava zar ne? :)

Подели на овим сајтовима

sala da, obmana ili prevara ne

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro krivo mi je što mi nije uspelo, ali nisam ni očekivao preterano jer se nisam potrudio da izmislim priču kao ''OTO''.. :)

Nisam rekao da sam sveznalica, naprotiv..pa niko na svatu nije sveznalica zar ne?

Ali kako je OTO mogla da se našali sa vama, zašto nebi mogao i ja, šala je zdrava zar ne? :)

Добродошао на форум у сваком случају (претпостављам да си млађи па да нема потребе да персирам). :) Ипак, не знам зашто ризикујеш са том тврдњом да се она шалила, кад већ изгледа да је девојка много пропатила и да јој је и даље врло тешко... Не видим како ти можеш знати да се она шали, много је боље пружити јој подршку, или бар не одмагати јој таквим сугестијама без неког основа.

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro, znači da vas ja nisam uspeo prevariti a OTO jeste..

Ja vam se evo izvinjavam ali iskreno, nadam se da će se i OTO jednom izvinuti kao ja i priznati da je slagala. To bi bilo lepo..

Osnova je upravo to što duhovi ne postoje, i niko nije dokazao da postoje..samo to.

Је л' имаш ти неки доказ да она лаже? Ако немаш, врло је неумесно неког називати лажовом. И тиме одбацивати тоне и тоне медицинске документације о пацијентима којима се обољење манифестовало тако што су били уверени да имају натприродна искуства и који су заиста патили због тога. Њих не би називао лажовима, претпостављам. Ако већ не верујеш у могућност контакта са нечим натпрородним, онда свакако не можеш да одбациш могућност болести, и због тога није лепо тврдити да лаже.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

a kako bi ti dokazao, tj izmerio ljubav na primer? nikako, ako cemo realno nasao bi objasnjenja za psihofizicke fenomene, al opipljivo dokazati ne mozes niti izmeriti

Подели на овим сајтовима

''Jedna od drugarica je bila ateista, ali neobicno zainteresovana za Necastivog.''- Ateista ne veruje u ''nečastive'' niti u bilo šta slično.

''Prizivala sam, prizivala, casa se pomerala. Prvih puta nista. Kasnije - neka sila mi vuce ruku! Ja zelim, decije, da je namestim na ono sta mislim, ali nesto mi snazno vuce ruku. Na pitanje "Ko umire prvi", casa odgovara Vule! Sutradan, u 9 ujutro, moja baka javlja da je umro taj isti Vule!'' - Ovo je zaista smešan deo... Neka sila pomera ruku..ja sam mislio da to uradi mozak i mišić u rukama...možda grešim...

''Moje drugarice su u sobi vidjale sive senke. Niotkuda. I ja. Jedanput je ta ista senka zazvizdala, tako da je i moja majka cula. Par puta prosla pored kuce, cak su i komsije jurile za njom. Niko nije znao sta je to.'' -Znači da nema samo ona problema nego i komšiluk..to je već veliki problem...mislim stvarno 0409_feel

''Dobijam dar posle rituala sa svecom da umom pomeram stvari. Slusam - komsije se svadjaju. U meni raste stres i tras-snalica za kosu odskace sama od sebe sa televizora i vraca se na mesto. Ja par koraka dalje. Zatim se igram sa pomeranjem lista papira. Uspeva mi. Vidovitost se takdodje javlja. Vidjam bezbroj nebitnih stvari.''- Da i ja baš pomeram stvari mislima, igram šah sa kućama u komšiluku dok svi spavaju......

Ne mogu dalje...stvarno ako vi verujete da ovo nije samo odlomak iz nekog romana tipa fantazija jedne devojčice onda ne znam šta da vam kažem..

Подели на овим сајтовима

Не мораш ништа да кажеш само никад не покушавај да постанеш психијатар. То што ти верујеш или не верујеш у нешто ти не даје право да тако постављаш дијагнозе (за које иначе ниси компетентан, као ни ја) преко нета, докле год постоји и најмања могућност да се ради заиста о болести. (Ако већ не верујеш у нешто друго.)

Подели на овим сајтовима

Ok, ponavljam, ne pokušavam da postavim dijagnozu nikome.

Lepo piše da su i komšije vidjale senke iste kao i ona, što znači da su i komšije bolesne kao i ona, a kolika mogućnost da ceo komšiluk boluje od iste bolesti?

О, царе, па ОНА каже да су виђале комшије, то је и даље ЊЕНА изјава, дакле ако је све што каже под утицајем болести (ако већ не верујеш у неку другу могућност) онда се и та тврдња да су и други нешто видели мора посматрати у том светлу.

Подели на овим сајтовима

Иначе, да за сваки случај напоменем, ја не кажем да је наша чланица болесна и да се овде ради о болести. Ја не кажем ништа, свако добро шта год да је.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...