Juan Valdez Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Eksplozija na aerodromu u Bugarskoj IZVOR: BETA, RTS, TANJUG Sofija -- Devet 9 ljudi je poginulo, 33 povređeno u eksploziji bombe u autobusu sa izraelskim turistima na aerodromu u Burgasu u Bugarskoj. Izrael: Iran stoji iza napada. Svedoci kažu da je reč o samoubilačkom napadu koji se desio u bugarskom crnomorskom letovalištu. Bugarski mediji javljaju da je četvoro ljudi primljeno u bolnicu sa teškim povredama i opekotinama. Veliki broj kola hitne pomoći i vatrogasaca je na licu mesta. Iz policije kažu da je vatra zahvatila još dva autobusa u neposrednoj blizini. Aerodrom u Burgasu je zatvoren, a svi letovi se preusmeravaju u Varnu. Izraelski premijer Benjamin Netanijahu kaže da iza napada na autobus u Burgasu stoji Iran. Bugarska agencija BGNES, pozivajući se na nepotvrdjene informacije, navodi da je u eksploziji poginulo pet ljudi. Bugarski državni radio BNR naveo je da se vatra proširila na još dva autobusa koji su, kao i prvi, čekali turiste da ih odvezu do hotela. Gradonačelnik Burgasa Dmitirij Nikoliv rekao je da se eksplozija desila u autobusa izraelskim putnicima, što su potvrdili i izraelski zvaničnici. Policija je navela da je aerodrom u Burgasu zatvoren i da se avioni preusmeravaju na aerodrom u Varni. Očevici su izraelskim medijima rekli da je do ogromne eksplozije došlo nedugo pošto je jedna osoba ušla u autobus. Portparol izraelskog ministarstva spoljnih poslova DŽonatan Rozencvajg rekao je da je avion iz Tel Aviva sleteo na aerodrom u Burgasu, 400 kilometara istočno od glavnog grada Sofije, u 16.45, a da je do eksplozije došlo 40 minuta kasnije. "Ne znamo da li se radi o terorističkom napadu. Znamo da se radi o eksploziji", rekao je drugi portparol istog ministarstva, Pol Hiršson. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Bugarske rečeno je da je eksplozija "teroristički napad", prenosi bugrarski portal novinite.com. Izvor: B92 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Управо видех на вестима... Страшно... Господе помилуј Лидија Миленковић and pink panter је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Izraelski premijer Benjamin Netanijahu kaže da iza napada na autobus u Burgasu stoji Iran. Глупо ми је да коментаришем у оваквој вести, али ови политичари стварно... Прво, сасвим је сигурно да још увек немају података ко стоји иза напада. Друго, Ирану сада овакве ствари уопште не одговарају. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Глупо ми је да коментаришем у оваквој вести, али ови политичари стварно... Прво, сасвим је сигурно да још увек немају података ко стоји иза напада. Друго, Ирану сада овакве ствари уопште не одговарају. U pravu si. A jos je vise cudno kad vidis da je on to izjavio svega jedan sat nakon ovog dogadjaja... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Нека се припреми Иран... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Ne dajte se, Jevreji! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 U pravu si. A jos je vise cudno kad vidis da je on to izjavio svega jedan sat nakon ovog dogadjaja...Уопште ме не би чудило да се испостави да су израелци ово сами урадили да би имали повод за рат...Ne dajte se, Jevreji!Свестан ли си да је Израел фашистичка држава? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Уопште ме не би чудило да се испостави да су израелци ово сами урадили да би имали повод за рат... А због чега би повод за рат издејствовали у Бугарској? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Уопште ме не би чудило да су израелци ово сами урадили да би имали повод за рат... Smorili ste sa Jevrejima u teorijama zavera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Свестан ли си да је Израел фашистичка држава? Svestan li si sa kime deliš svoja viđenja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 А због чега би повод за рат издејствовали у Бугарској?Не знам, не тврдим да је у питању било каква завера. Само кажем да ме не би чудило да се на крају испостави да ипак јесте била намештаљка... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Ајде да не претерамо... Ово је трегедија што се десило. Crveni Baron and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Не знам, не тврдим да је у питању било каква завера. Само кажем да ме не би чудило да се на крају испостави да ипак јесте била намештаљка... Ti si verovatno na nivou da misliš da su Ameri sami sebi srušili zgrade jedanaestog septembra, koliko vidim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Господ да помилује и једне и друге ... једино ме чуди место, све остало ми није. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Smorili ste sa Jevrejima u teorijama zavera.Па то нису теорије завера. Постоји дуга историјска пракса да једна страна исценира догађај ради повода за рат... А ја нећу да навијам ни за једну страну, мени је рат гнусна ствар...Svestan li si sa kime deliš svoja viđenja?То није моје или било чије виђење, то је чињеница.Ti si verovatno na nivou da misliš da su Ameri sami sebi srušili zgrade jedanaestog septembra, koliko vidim.Не, то не верујем. Али ако ћемо да се строменујемо, хајдемо овако: ти сигурно мислиш да није било Холокауста? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука