Душко Дугоушко Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 The Weight of the Poor: A Strategy to End Poverty The theory here, to force change through chaos, was among the most provocative of the 1960s. From the Monday, May 2, 1966 issue of "The Nation" Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 a guaranteed annual income ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Pa jeste li procitali ceo tekst? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Много тражиш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Много тражиш... Pa otprilike kao da su pisali scenario za ovo sto radi Obamina administracija... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Па јесу, то је прогресивизам. Искрено, немам стомак да прочитам до краја, већ од првог пасуса ми се завртело у глави... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Август 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Искрено, немам стомак да прочитам до краја, већ од првог пасуса ми се завртело у глави... Значи не смеши нам се баш светла блиска будућност? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 buducnost kakvu oce da prave su najavili sa olimpijskim ritualom Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Значи не смеши нам се баш светла блиска будућност? Све зависи коме ћемо се приволети царству... Ако будемо следили овакве идеје црно нам се пише. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Август 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 The Weight of the Poor: A Strategy to End Poverty The theory here, to force change through chaos, was among the most provocative of the 1960s. From the Monday, May 2, 1966 issue of "The Nation" Ovaj tekst kao da je pisao neki negativac iz romana Ayn Rand . Nego ne znam odakle si i zasto ovo izvukao, mislim da je petpuno ireleventno za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2012 Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Ovaj tekst kao da je pisao neki negativac iz romana Ayn Rand . Wesley Mouch лично и персонално... sqny је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Август 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2012 Ovaj tekst kao da je pisao neki negativac iz romana Ayn Rand .Nego ne znam odakle si i zasto ovo izvukao, mislim da je petpuno ireleventno za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju. Cloward–Piven strategy Двоје левичара, професора са Колумбије. P.S. Па знаш да мало с времена на време увек бацам хејт на некога. gringrin sqny је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука