предање-мс Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 АПОКАЛИПСА - Тумачење Откривења Јовановог Свети Оци о Другом доласку Христовом и Царству Небеском Треће издање; тврди повез, заштитни омот; обим: 488 стр. Цена: 990 дин; са попустом на нашем форуму: 790 дин. (поводом изласка новог издања за чланове нашег форума до краја јула 2012. године важи посебна цена: 690 дин.) Откривење Јованово (Апокалипса), последња књига Светог Писма, једна је од, у наше доба, највише тумачених библијских порука. Нажалост, ова тумачења су најчешће погрешна, упркос упозорењу св. Јована Богослова да ће онај ко изврне смисао Апокалипсе дочекати казну Божију због довођења људи у заблуду (Отк. 22,18-19). Зато се пред читаоцем налази светопредањско туимачење Православне Цркве. Књига садржи текстове светих Иполита Римског, Иринеја Лионског, Јефрема Сирина, Јована Златоустог, Василија Великог, Јована Дамаскина, Симеона Новог Богослова, Кирила Јерусалимског... Nemanja Nikolic_8844, Саша Јанковић, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Имам 690,00 динара (ма имам и 700,00 само недам! .smesko. )! И хоћу да их инвестирам у ово сочињеније. Како да урадимо то мало ... 'пребијање'? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Јул 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Само кликнете на мој профил (тј. на слику) и напишете ми поруку (send me a message).. Поздрав од Младена "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 Управо сам почео да читам ово дело. Видим да је прво тумачење Светог Андреја архиепископа Кесаријског детаљно и темељито и да тако Откривење постаје много јасније кроз овакво тумањење симбола у виђењу. људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука