Sloboda7 Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Помаже Бог свима, први пут сам на овом форуму. Професор сам шпанског језика и књижевности, а видела сам да има још колега са других језика пријављених на форум. Волела бих ако је могуће да се преко вас огласим да дајем часове. Часови су веома креативни јер се бавим и музиком, па све то уклапам. Наравно са озбиљним програмом у зависности од потребе оног који учи, са акцентом на конверзацији пре свега. Уколико је неко заинтересован може да ми пише и на [email protected]. Свако добро од Господа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Па добро нам ти дошла на ЖРУ и свако теби добро од Господа желим! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука