Danijela Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Представљавам вам нови блог православног мисионарског центра о. Данил Сисојев СВЕДОК ВЕРНИ http://www.svedokverni.org/ Grizzly Adams, Andre Williams, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Побожна браћо и сестре, братство и верници храма Преображења Господњег, Крушевачка ББ, Београд, у сарадњи са Православним мисионарским центром „отац Данило Сисојев“ организује предавање на тему: „Идите и научите све људе...“ - мисија Православне Цркве Дана 22. Септембра, у суботу, лета Господњег 2012. вас позивано на молитвено бденије а потом, од 18.30 часова, на занимљиво и душекорисно предавање које ће водити брат Станоје Станковић и на коме ћете моћи да по његовом излагању допуните свој доживљај питањима и одговорима. v На који начин мисија преставља заповест Господњу? v У ком смислу је мисија органски део Цркве Православне? v Каква је њена важност у духовном животу сваког православног хришћанина? v На који начин обичан верујући човек може учествовати у овом апостолском делу? v Како живе Христови апостоли наших дана, о.Марко из Кеније, о.Јован из Пакистана? Ако вас интересују одговори на ова и слична питања - добићете одговоре. Осим тога, упознаћете се са животом мисионарских заједница расејаних по целој планети, ближе ћете се упознати са Христовим апостолима наших дана, тако што ћете видети и чути Духом Светим надахнуте догађаје из њихових живота! У нади у Господа да ћемо се окупити у што већем броју, срдачно вас поздрављамо! Христос по среди нас! Како до храма? http://nadji.info/mapa/22375/crkva-svetog-preobrazenja-gospodnjeg Милан Меденица :), malina :), Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 долазим клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 i ja ja ću da snimam, ko po običaju Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 капирам да ће бити и Тома, тако да дођите ако се и не познајемо да се упознамо клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 bez Tome i mene nijedan orthdox event u gradu ne mre da prođe Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Гледајте да ово снимите... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 ja snimam "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 предавање је у најмању руку било феноменално и врло отрежњујуће, барем за мене даки, кад ће снимак? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 predavac se vraca u bgg krajm nedelje i nadam se da ce se tad posvetiti snimku. molim za malo strpljenja Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Plodovi truda o.Pantelejmona i centra "o.Danil Sisojev" http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/Pravoslavni-svestenik-krsti-pleme-Zulu.sr.html "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука