Jump to content

Gotovo je, gotovo :)

Препоручена порука

Ne bih da vas razočaram, ali:

Prema poslednjim saznanjima najtopliji talas u ovoj godini se očekuje između 15. i 21. jula. Ministarstvo rada i socijale politike ima jasne preporuke koje bi u slučaju proglašenja vandredne situacije postale obavezujuće.

cela vest

Подели на овим сајтовима

Температура се по процедури и не мери на штранду и на тераси, него у дебелој ладовини.

Температура се по процедури објави каква јесте уместо што се избегава ванредно стање и тиме доводе људи у опасност.

Иначе да ти објасним да се не бламираш, на штранду је увек температура нижа него у граду , јер је уз реку.

А на римскима на тераси то је локална зеза међутим односи се на :

http://www.hidmet.go...p?moss_id=13168

Rimski Šančevi - Novi Sad

Maksimalna temperatura: 41.6 оC

Подели на овим сајтовима

Температура се по процедури објави каква јесте уместо што се избегава ванредно стање и тиме доводе људи у опасност.

Температура се мери у метеоролошким станицама по тачно одређеним критеријумима и то је та званична температура која се саопштава. Наравно да температура није свуда иста као званична и наравно да је на асфалту 20 степени изнад те измерене. Тај закон или шта је већ, о ванредном стању вероватно дефинише критеријуме према званичној температури.

Подели на овим сајтовима

Температура се мери у метеоролошким станицама по тачно одређеним критеријумима и то је та званична температура која се саопштава. Наравно да температура није свуда иста као званична и наравно да је на асфалту 20 степени изнад те измерене. Тај закон или шта је већ, о ванредном стању вероватно дефинише критеријуме према званичној температури.

Јес ти глуп или се тако чешљаш ?

Прочитај поново моју поруку изнад ове твоје .

Ту ти је линк хид.мет станице која објављује температуру која је званична за Нови Сад.

Која није објављена ни у једним медијима.

Мислим да је то довољно.

Ово је случај у Војводини која је мало северније од Шумадије која је опет мало северније од Ниша рецимо.

И ми увек водимо за пар степени мање него ови доле испод , јужније.

Ретко кад се дешава обратно да су код нас температуре веће него у Ниш или у краљево и Ужице.

Подели на овим сајтовима

Јес ти глуп или се тако чешљаш ?

Прочитај поново моју поруку изнад ове твоје .

Ту ти је линк хид.мет станице која објављује температуру која је званична за Нови Сад.

Која није објављена ни у једним медијима.

Мислим да је то довољно.

KOORDINATE geografska dužina: 19°51Е geografska širina: 45°20N NADMORSKA VISINA: 84 m EKSTREMNE VREDNOSTI KLIMATSKIH ELEMENATA: Maksimalna temperatura: 41.6 оC Datum maksimalne temperature: 24.07.2007 Minimalna temperatura: -28.6 оC Datum minimalne temperature: 23.01.1963 Maksimalne padavine: 91.8 mm Datum maksimalnih padavina: 22.05.1987 Maksimalni sneg: 61 cm Datum maksimalnog snega: 19.02.1984

?

Maksimalna temperatura: 41.6 оC

Datum maksimalne temperature: 24.07.2007

Подели на овим сајтовима

Сећам се као клинац ( кад сам имо прилику да идем на море) кажу сутра ће бити 33 има да буде јако топло , припазите се да не изгорите.

И оно стварно 33 брате земља гори , сви поцрвенели на плажи , вода топла.

А сад хвала држави неидем на море ... и џаба сам сејо енглеску траву сва је пожутела иако је свако вече лепо заливам . Каже овај Ивица мени "Шта бре лажеш да је 40 степеница , кад је свега 38" . Значи није ванредно стање.

Ма добро бре Ивек , ја нисам овде ни писо озбиљно ал џаба захебо си ме на крају , ја реко ајде да ти извучем уши кад си ме већ без везе почо чачкати на моје неозбиљно писаније , кад на крају ти мени извуче уши. Наравоученије што би реко Мини-Макс покојни који је једини плакао на тв-у кад је пао Книн( иако је био Гегула) : Три палме на отоку среће па ко има пара нека тамо креће. поззз

Подели на овим сајтовима

Sutra je već bolje... samo pijete vodu na svakih sat vremena po pola litra i sve će bidne u redu

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...