Гости Guest о. Агапије Написано Јул 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Не знам да ли је ово било на форуму...? Баба, Саша M. and Михајло је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Бог ми је сведок.. осветили смо се за 1,2 и титову еру... поново ће се светимо...али овај пут епир ће бити чист.. семе им се арбанашко затрло Драгољуб Марјановић and Саша M. је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Желудац ме боли! Не може се ништа прокоментарисати. Ако би се тражило од нас да наведемо пример када у историји Бог допушта непатворено зло да чини по својој бесловесној вољи зарад нашег спасења, ово би била адекватна слика!... -Владимир- and Драгољуб Марјановић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 To su žute "pretresli", jer vidi se i zastava DS da je bačena u travu. Лупаш без везе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Послушајте ријечи Патријарха Иринеја : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Јул 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 А и коментари (читај-псовке) наших навијача испод снимка су веома занимљиви.... За поједине детаље нисам баш знао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука