Гости Guest - . . .- Написано Јул 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Протомајстор, наш члан, који је направио видео (караоке) тропара Свјати мученици, направио је једну грешку, а коју праве преко 95% оних који певају овај тропар. Не знам зашто, али сви певају "страдалчествоваше и вјенчашесја". Но, тако не гласи текст. Уосталом послушајте: Дакле, страдалчествоВАВШИЈ и вјенчавШИЈ сја. Или грешим ја? О чему се ради? Јадранка-Дервента, Макрина and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Ако ме ухо не вара, сестре певају добро, само је траскрипција тога шта оне певају лоше урађена? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Па да, АЛИ сви тако изговарају како је и у тексту написано. Погледај на нету, свуда је неправилно написано са ""страдалчествоваше и вјенчаше сја" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Проблем је што сам ја и скинуо текст негде са нета, очигледно погрешан. Исправићу што пре, свакако треба још да дотерам ове караоке. Хвала на сугестији! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука