Ignjatije Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Bas dobra slika.Postavicu je u svoj dnevnik http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Bas dobra slika.Postavicu je u svoj dnevnik OK! Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Sve je počelo pre mnogo godine Centralna Banka SAD, Federalni trezor Napravili su dokument pod nazivom „Moderna Mehanika Novca“, publikacija o institucionaliziranoj praksi pravljenja novca stvorene od strane federalnog trezora i mreže globalnih komercionalnih banki. ... Eh, činjeniceda novac koji vam je banka pozajmila,zapravo uopšte nije ni postojao. Одличан пост, браво! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Одличан пост, браво! Da li nam je lakše kad nešto znamo: i jeste i nije. Nije jer nekad moramo da pozajmimo novac od banke koja je državno priznat zelenaš, sa promenljivom kamatom i još stopom... A lakše nam je kada znamo, da ne pravimo loš izbor, uzimanje kradita olako kad baš ne moraomo ne vrediti platiti toliku kamatu... Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ко ме год пита ја саветујем да не узима никакав кредит од њих. Боље је да живиш скромно и уштедиш него да се задужиш преко главе па после муке да се врати. А посебно што је читава та шема једна велика превара. Перса је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 17, 2012 Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 RYLAH and Перса је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2012 Ко ме год пита ја саветујем да не узима никакав кредит од њих. Боље је да живиш скромно и уштедиш него да се задужиш преко главе па после муке да се врати. А посебно што је читава та шема једна велика превара. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Одлука да БУС плус контролише, кажњава кориснике аутобуског превоза, који не поштују улазак на предња и задња врата ј има мало смисла у већини . Зашто? Па ко се вози са бусом, свакодневно се сусрећемо са препуним аутобусом, (закључак има их недовољно). Завирите у бус колика је гужва треба те све људе погурати да би се доспело до средњих врата! Знам по себи, улазим на нека врата на којима је најмања гужва, прислоним картицу , а она је да простите мало "лења" треба јој времена и расположења да се куцне, па ајд горе доле, нађи јој вољу, па ајд са друге стране можда ће... а иза мене бар још неколико путника нервозно ме не свено гурају не желе да остану или да их мајстор прикљешт. и напокон чује се Пиб, сви се обрадују, померим се још 30 цм, толико има места, блискост је најизраженија у Бусу са све плусом. Еј Бус плус, не тренирај строгоћу, обезбеди комфор и довољан број аутобуса, свако ће уважити правила. RYLAH, Јадранка-Дервента and antics је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Е, слатко се намејах! Перса је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Born to be wild. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Rođena da kontrira. Nije poslušna! Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Инспирација у Киевско Печарској Ларви Драшко and antics је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Драшко and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Новац је од папира, зар не? А папир се прави од дрвета...Е!? Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 HABROST Hrabrost za mene je sučeliti se sa nekim ili nečim iako dobro znaš da to sučeljavanje može dovesti do mimoilaženja, sukoba, rastanka, gorčine...(oprez, ne govorim o nekom ma kom, nego neko ko nam znači, kao rođak, prijatelj, partner ) Niko od nas ne zna kako bi se ponašao u sudbinskim životno opasnim trenucima u teškim, smutnim strahom isprepletanim vremenima. Razmišljajući o iskustvima onih koji su ispričali , onima koji su napisali priče, novele, autobiografije, tuđe biografije, može se videti da pravila nema, da niko ne može da se proceni da li će ili neće neko biti hrabar. Isto tako svedoci smo da običan “mali” čovek nas često iznenadi svojim činom hrabrosti, neustrašivosti, zadivljujući, sa upisanim Čovek sa velikim slovom Č. Izuzmimo dramatiku po život teških situacija. Posmatram ovaj naš svakodnevn život i : Važno pitanje za mene : kada sam ja bila hrabra? Drugi yadatak pokušaj da se setim kada sam shvatila da je neko bio hrabar/ra (u odnosu na ukupnost ljudi koje poznajem) . Heroji su spremni da učine pravu stvar, da svojim delima menjaju svet i čine ga boljim . Hrabri ljudi i heroji su svuda oko nas...a da često nismo svesni toga, da ne razmišljamo u tom pravcu! Smešak se ne može obrisati pri sećanju na događaje i hrabra dela pojedinaca. Neverovatan broja ljudi koji su pokazali hrabrost u nekim segmentima života. Koliko sam u “malim običnim” ljudima prepoznala heroje. Za divljenje, ohrabrenje i nadu. Nije sve nestlo netragom pod uticajem i favorizovanjem (mediji) drugih vrednosti. Svako koga cenimo i poštujemo je pokazao izvesnu hrabrost. Rekli su o hrabrosti DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука