RYLAH Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Видиш да има зелену флашу... То не значи да је масон, него да је швалер Мада се та два не искључују. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 То не значи да је масон, него да је швалер Мада се та два не искључују. Сви масони су сшвалерчине, чак и ми ситни радимо на томе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Брате Милане, немој молим те! Нећемо ваљда у тотални Disclosure! иииииидемооооооооо! јел знаш да су успели да прогурају да се један кратер на месецу зове по њима и ту су уствари слетели и поставили масонску заставу а општепозната је ствар да кад се жижа сунца поклопи са кратером и заставом онда настане помрачење на земљи и ту се све суши од биљака ... нормално, ова слика је фејк RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340808051' post='668169] иииииидемооооооооо! јел знаш да су успели да прогурају да се један кратер на месецу зове по њима и ту су уствари слетели и поставили масонску заставу а општепозната је ствар да кад се жижа сунца поклопи са кратером и заставом онда настане помрачење на земљи и ту се све суши од биљака ... нормално, ова слика је фејк Нисмо слетели то је наша завера да обмањујемо свет не би ли веровао у еволуцију oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Нисмо слетели то је наша завера да обмањујемо свет не би ли веровао у еволуцију чек а како знамо онда да су поставили моронску, овај масонску заставу на марсу, овај месецу, и да су лажирали право спуштање јер су уствари пронашли нацистичку базу тамо? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340814325' post='668208] чек а како знамо онда да су поставили моронску, овај масонску заставу на марсу, овај месецу, и да су лажирали право спуштање јер су уствари пронашли нацистичку базу тамо? Тамо се крију Хитлер и Пикасо. Пеглају шах једностанво. То је наш план да уништимо рпавославље и Србију право са марса. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Тамо се крију Хитлер и Пикасо. Пеглају шах једностанво. То је наш план да уништимо рпавославље и Србију право са марса. ја сам чуо да сликају заједно и да је то на месецу клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340815027' post='668217] ја сам чуо да сликају заједно и да је то на месецу Колеге уметници. Сад ће и Легија књижевник да им се придружи спремамо његово бегство. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Колеге уметници. Сад ће и Легија књижевник да им се придружи спремамо његово бегство. не њега! он нам је последња нада да ће оплодити, овај зачети нову, велику и лепу србију Млађони је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340815272' post='668220] не њега! он нам је последња нада да ће оплодити, овај зачети нову, велику и лепу србију Сад ће нови преЦедник да му да помиловање и орден. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2012 Ево и ја мало да освежим дневник. Чекам неке теолошке текстове да кренем од старог завета и разумевања старозаветног дела библије. Па да се крене са упознавањем православља и православне теологије. Требао сам да идем за бг и да се упознам са неким форумашима сутра, међутим искомпликовало се све то. Скоро сам срео неког момка, који да кажем не зна моју религијску прошлост а продаје се да је неки уберинтелигентни агностик. У принципу фин момак, ја га питам - јел си атеиста? Пошто је нешто колутао очима због моје бројанице, он као не ја сам агностик и ту неке приче када атеиста не признаје да је атеиста. А момак је иначе дефинитивно по ставовима атеиста. Сем тога, има све у град има женске има све. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Ево мало да допунимо дневник. Имао сам среће као нико. Већ дуже време желим да купим ону банкер лампу. Она кошта све по три црвене. И скоро пролазим кроз град и видим у једној продавници лампи и остале опреме за осветљење стоји та лампа и доле цена 1000 динара. Ја гледам не верујем, уђем питам... каже лампа са малим оштећењем(мало је огребали негде) па је дајемо за иљадарку. Одмах сам је узео. Ради уредно то оштећење је једва примето и екстремно сам повољно прошао. А иначе не бих ни сањао да ћу да је узмем скоро због цене која је прати. RYLAH and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 ко да па постоји нешто случајно Млађони је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Eво нисам залазио у харм већ неко време прашина и паучина се накупише. Ајде вредни масони у радну акцију! Треба и онај малтер мало да се поправи а и фасада је кренула да труне од оних киша .. имамо неко цурење... и то мора д се регулише. Нема обнова док траје одмора! :Р Иначе фураћу мало жру преко фејсбука. Шмекерски ми је овако. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 А шта би са старим именом и аватаром? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука