Аурор Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Млађони рече Zaista mi ne smeta borba za x zensko pravo sve dok to ne ukljucuje diskriminaciju muskaraca. Ne postoji 'žensko pravo' uopšte. Prava ostvarujemo kao pojedinci. Ta 'grupna prava' se svode na privilegije. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 minutes ago, Млађони рече a meni se iskreno ne bori za pravo zena da budu u prvim borbenim redovima i slicne gluposti koje danas navode kao tesku diskriminaciju zena u zapadnom svetu. Iskreno, ja ne bih da iko bude u prvim ili bilo kojim borbenim redovima. Nisam neki ljubitelj ratova. Dobrodošao ti nama nazad svakako, forum je zabavniji sa tobom Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече Iskreno, ja ne bih da iko bude u prvim ili bilo kojim borbenim redovima. Nisam neki ljubitelj ratova. Dobrodošao ti nama nazad svakako, forum je zabavniji sa tobom Slazem se Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 3 minutes ago, Paradoksologija рече Iskreno, ja ne bih da iko bude u prvim ili bilo kojim borbenim redovima. Nisam neki ljubitelj ratova. Mali off topic: "Naturally the common people don't want war: Neither in Russia, nor in England, nor for that matter in Germany. That is understood. But, after all, IT IS THE LEADERS of the country who determine the policy and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship. Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is TELL THEM THEY ARE BEING ATTACKED, and denounce the peacemakers for lack of patriotism and exposing the country to danger. IT WORKS THE SAME IN ANY COUNTRY." --Goering at the Nuremberg Trials Paradoksologija and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Mladjoniiiiiii, drago mi je sto si se vratioooo...!!!!! Млађони and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 On 17/08/2012 at 12:05, Grizzly Adams рече Када дођу до 30-тог као неки од нас, после могу ....posle mogu da pevaju pesmu djavolu, nema hocu-necu ima da slusas vrhovni zapovednik tame komanduje svojim robovima! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 E ovako, prvo pitaju me mnogi, sta se desavalo. Pa da krenem od neceg sto mi je srcu najdraze. Moja kuja se okotila i dobila stence Arsenija, Ignjatije and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Od njih sam ostavo jednog junaka kod sebe koji je stasao i postao pravi dasa Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Dobio sam poklon od naseg forumskog brata Dexe koji je trenutno na aljasci: Ignjatije and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Krenuo sam da ucim programiranje, i aktivno slusam metal nesto u poslednje vreme + i redovno nadopunjavam znanje za kritiku komunizma, nacionalizma sa kolektivsitckog aspekta i ostalih vlastoljubivih ideologija oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 16 hours ago, Лидија Миленковић рече Mladjoniiiiiii, drago mi je sto si se vratioooo...!!!!! <3 za sestru Lidiju Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука