Jump to content

Како да свештеник подигне кредит?

Guest - . . .-

Препоручена порука

• 2 weeks later...

To je bar prosto. Postoje banke koje razumeju radni status svestenika i jedino sto je potrebno je neka fiktivna potvrda o prosecnoj visini mesecnih primanja, da li iz eparhije ili mozda cak moze i sam svestenik da napise sebi i lupi pecat. Inace, uz to se jos prilaze i akt o postavljenju na tu parohiju, prijava na socijalno i penzioni i ne znam ni ja sta sve jos. Uglavnom ima sanse i to velike jer se banke ne razumeju u to kakava je koja parohija tako da mozes sebi da napises da su ti primanja kolika hoces. Naravno samo ako imas cime da vracas tako odobren kredit. :)

Подели на овим сајтовима

Moze i veroucitelj isto tako, samo trazi od EUO neki papiric da je na neodredjeno na listi veroucitelja i to je to. Iste banke kapiraju i popove i veroucitelje.

Ko god zeli da podigne kredit od veroucitelja neka mi se javi! ;)

Подели на овим сајтовима

Ide, ide i te kako! Sad su i banke u krizi tako da samo cekaju neko opravdanje da daju nekome i da posle mogu da ga jure. Ovde je vrlo jasna situcaija: cak i nelegalno dati kredit ali je bitno da se legalno neko moze teretiti da ga vrati! To im se svakako isplati...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Гости

Ја сам успео да подигнем пре 2 године кредит (још га отплаћујем) у EFG банци. Узео сам 3000 иљаде јевреја. Они имају добре услове, фиксно отплаћивање.

Још годину дана сам њихов.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Мени је одобрен кредит за новог Фиајата Пунта, док сам још био само вероучитељ 2010 год. Мислим да је отац ђакон Владислав скроз управу. Познајем сабрћу која су добијала кредите и за некретнине-субвенционисане. У Ерсте банци су нудили мом колеги катихети стамбени кредит са наменом за вероучитеље.... Може да се добије, треба мало да се исцимаш, али успева!

Подели на овим сајтовима

E ljudi, evo ja sa novim informacijama! Na Svetog Stefana mi je pusten stambeni kredit u iznosu od 30.000e na 20 godina sa ratom od 222e mesecno. Procedura nije dugo trajala. Od dokumenata sam prilozio izvode od plate u skoli, samostalno napravljenu potvdru o "primanjima" u crkvi i overena izjava u sudu o tom sveukupnom zbiru i to je to. Inace banka je VOLKSBANK iliti sad SBERBANK. Posle cujem od nekih ljudi da nisam i najbolje prosao ali nema veze.

PS Kazem nema veze posto se ovaj kredit, iako sam ga ja podigao, ne tice mene, tj. niti ga placam niti sam sebi kupio stan... ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...