Гости Guest - . . .- Написано Јун 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Ај неко да ми ово појасни с обзиром на све могуће околности које никако свештенику не иду на руку? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 To je bar prosto. Postoje banke koje razumeju radni status svestenika i jedino sto je potrebno je neka fiktivna potvrda o prosecnoj visini mesecnih primanja, da li iz eparhije ili mozda cak moze i sam svestenik da napise sebi i lupi pecat. Inace, uz to se jos prilaze i akt o postavljenju na tu parohiju, prijava na socijalno i penzioni i ne znam ni ja sta sve jos. Uglavnom ima sanse i to velike jer se banke ne razumeju u to kakava je koja parohija tako da mozes sebi da napises da su ti primanja kolika hoces. Naravno samo ako imas cime da vracas tako odobren kredit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Неки лупили цифру по вољи, потписао им председник ЦУО, а после кад стигну рате..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Како да подигне кредит? Исто као и вероучитељ - никако. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Јул 13, 2012 Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Moze i veroucitelj isto tako, samo trazi od EUO neki papiric da je na neodredjeno na listi veroucitelja i to je to. Iste banke kapiraju i popove i veroucitelje. Ko god zeli da podigne kredit od veroucitelja neka mi se javi! Miloš Petrović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 МИслим да сада то не може да прође, нисам сигуран али мислим да не иде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djakon Vladislav Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ide, ide i te kako! Sad su i banke u krizi tako da samo cekaju neko opravdanje da daju nekome i da posle mogu da ga jure. Ovde je vrlo jasna situcaija: cak i nelegalno dati kredit ali je bitno da se legalno neko moze teretiti da ga vrati! To im se svakako isplati... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ја сам успео да подигнем пре 2 године кредит (још га отплаћујем) у EFG банци. Узео сам 3000 иљаде јевреја. Они имају добре услове, фиксно отплаћивање. Још годину дана сам њихов. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miloš Petrović Написано Јануар 8, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2013 Мени је одобрен кредит за новог Фиајата Пунта, док сам још био само вероучитељ 2010 год. Мислим да је отац ђакон Владислав скроз управу. Познајем сабрћу која су добијала кредите и за некретнине-субвенционисане. У Ерсте банци су нудили мом колеги катихети стамбени кредит са наменом за вероучитеље.... Може да се добије, треба мало да се исцимаш, али успева! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 E ljudi, evo ja sa novim informacijama! Na Svetog Stefana mi je pusten stambeni kredit u iznosu od 30.000e na 20 godina sa ratom od 222e mesecno. Procedura nije dugo trajala. Od dokumenata sam prilozio izvode od plate u skoli, samostalno napravljenu potvdru o "primanjima" u crkvi i overena izjava u sudu o tom sveukupnom zbiru i to je to. Inace banka je VOLKSBANK iliti sad SBERBANK. Posle cujem od nekih ljudi da nisam i najbolje prosao ali nema veze. PS Kazem nema veze posto se ovaj kredit, iako sam ga ja podigao, ne tice mene, tj. niti ga placam niti sam sebi kupio stan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука