Jump to content

Коначно лепа вест - Израел и Србија потписали план одбрамбене сарадње

Препоручена порука

Израел и Србија потписали план одбрамбене сарадње

23. 06. 2012 22:00 | Танјуг

3

192162.jpg

Израел и Србија потписали план одбрамбене сарадње

Београд – Представници министарстава одбране Србије и Израела потписали су у Београду план билатералне одбрамбене сарадње за 2012. годину којим је предвиђена и сарадња војнополицијских и јединица за трагање и спасавање.

Планирана сарадња два министарства одбране и две војске односи се и на разне облике усавршавања као и на размену представника војнообразовних институција и посета високог нивоа, објављено је данас на интернет страници Министарства одбране Србије.

Тај документ су потписали, током јуче завршене тродневне посете израелске делегације колгама у Београду представник Министарства одбране Србије пуковник Милан Коњиковац, а у име израелског ресорног министарства Јакоб Лаор.

Израелска делегација разговарала је и с државном секретарком Министарства одбране Србије Тањом Мишћевић, представницима Војне полиције као и са званичницима предузећа „Југоимпорт СДПР”.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Само да не помињу онај фамозни сателит...

ја немам појма шта су напали ту причу око сателита...

као и прича око панцира..

требали су да оду у зону...па да питају војнике...шта мисле

• Волим 1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Zašto sa Izraelom suradnja?Šta to imate zajedničko sa njima?

Па имају заједничку мученичку голготу у Јасеновцу и било гдје гдје су усташе клале.

Од оснивања Израела, Израел није никад имао конфликт са Србима, ни са Југославијом.

Данас су односи добри, Израел није признао Косово итд

Само ваљда ће им у главу ући да ако си савезник са Израелпм онда ти није проблем и да вудеш савезник са САД.

Само ако је ово нешто озбиљније, бојим се да ће израдити Израелеце својом бахатошћу, и неиспуњавањем потписаних договора.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ma to je isto kao kad potpiše ugovor odbrambene saradnje Crna Gora s Kinom ili Japanom, da mogu kud visoki oficiri letat po svijetu, na primanja i coctail-party, uobičajena vojna diplomatija. Šampanjac, kavijar, lijepe i zgodne asistentke (vojne sekretarice, poručnice valjda).

.smil.

Подели на овим сајтовима

Ali u Izraelu moraš da budeš patriota. Imaš svu individualnu slobodu (vidi Amy Winehouse ili Gene Simmons od KISS, imaju npr. i gej-parade u Tel Aviv itd.), ali moraš da si patriota, inače završiš kao Vanunu, ovde nemaju pardona...

Šta je taj Vanunu tako groznog proveo, fin neki momak izgleda? Normalan, reklo bi se, tako na prvi pogled. Gledam al mi mrsko čitat sve to tamo, da prevedem trebalo bi mi par sati, ahahahaha. Objasni s par rečenica da smo u toku, ne možemo da pratimo sve što se u svijetu šušne.

ccvige

Подели на овим сајтовима

Па имају заједничку мученичку голготу у Јасеновцу и било гдје гдје су усташе клале.

Од оснивања Израела, Израел није никад имао конфликт са Србима, ни са Југославијом.

Данас су односи добри, Израел није признао Косово итд

Само ваљда ће им у главу ући да ако си савезник са Израелпм онда ти није проблем и да вудеш савезник са САД.

Само ако је ово нешто озбиљније, бојим се да ће израдити Израелеце својом бахатошћу, и неиспуњавањем потписаних договора.

Израел и Србија имају дугогодишњу сарадњу...као и Израел и Република Српска

Није то од јуче..

а војска Србије је много озбиљнија институција од министара и премијера...

преживела је комунисте...демократе...и ко знакога још...

а иначе војни аташеи су давно размењени...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

U izraelskoj vojsci je bezbednost vojnika i vojnikinja jedna od najglavnijih doktrina, jer ionako ih nemaju mnogo, zbog čega imaju npr. trenutno najglomaznijeg i najtežeg tenka na svetu, merkavu..

http://en.wikipedia.org/wiki/Merkava

Kod nas bi se potopio negde u Vojvodini..)) A na osnovi merkave konstruisan je transporter namer:

http://en.wikipedia.org/wiki/Namer

A ovako nešto da imamo i mi, au:

http://en.wikipedia....el_Space_Agency

Ali u Izraelu moraš da budeš patriota. Imaš svu individualnu slobodu (vidi Amy Winehouse ili Gene Simmons od KISS, imaju npr. i gej-parade u Tel Aviv itd.), ali moraš da si patriota, inače završiš kao Vanunu, ovde nemaju pardona...

имам слику са меркавом

:)

• Волим 1

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ti čovječe, to je on! Čuo sam za to al ispalo mi iz glave njegovo cijenjeno ime. Dobro je onda prošao, super! Čim nema još datuma smrti u Wikipediji. OMG! Pa oni nabijaju na kolac radi mnogo manjih stvari, ovako se može reći s još živom glavom na ramenima je sasvim opušteno, v pohodě ahahahaha!

HaHa - Zůstaň v pohodě

Ostani opušten, ne uzbuđuj se

http://www.youtube.com/watch?v=3xI-Gai4jzc

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...