malina :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Da znas da sam danas razmisljala o tome . Toliko se upotrebljava rec ljubav da se ofucala kao prebijena macka provucena kroz kaljugu...i pomislim - nije bezveze ona zapovest da se Ime Bozije ne uzima uzalud . Љубав није реч, већ дело, жртва за другога. А тешко је делати, жртвовати се за некога? Па, јесте..зато је можда и доживљаваш као офуцану, а она то никако није, само су људи неспособни да уместо речју, љубав живе делом. Иначе, да се вратим теми :smile: Господ је говорио арамејским језиком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Јун 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ljubav je samo rec i nista vise...hehe...nego iskreno vise mi se dopada u Novom zavetu Bog, jer je misticniji i ne cujemo sta govori, u Starom mi je Bozije ponasanje i jezik kojim se obraca ljudima cudan da ne kazem iracionalan.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1340484583' post='665627] Љубав није реч, већ дело, жртва за другога. А тешко је делати, жртвовати се за некога? Па, јесте..зато је можда и доживљаваш као офуцану, а она то никако није, само су људи неспособни да уместо речју, љубав живе делом. Da...jako lepo... brokoli http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ljubav je samo rec i nista vise...hehe...nego iskreno vise mi se dopada u Novom zavetu Bog, jer je misticniji i ne cujemo sta govori, u Starom mi je Bozije ponasanje i jezik kojim se obraca ljudima cudan da ne kazem iracionalan.... Da ne kazem sadisticko - manijakalni iz nase perspektive . Naravno nije tako kad se zagrebe povrsina, zato je Stari Zavet tezak. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Офф А бившег? Ма и њега волем, ал он није воло мене. Е а Тома је прецедник свих грађана а не само томиста. А Тадија ме није воло, воло је ујке и турке и њима се извињаво. Мени се никад низашта није извино, ни за Косово, ни за упропаштену економију, ни за београдизацију Србије, ни за антисрпску политику из Београда, ни за антицрквени однос мендија, низашта , а то зато што ме није воло. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Мени је отрцан у форумском смислу и овом новотеолошком, свака друга реч љубав и онда се то некако излиже, и офуца. Rekoh maloprije ljudska sloboda da smisle i upotrebljavaju jezike (i riječi),a sve dalje idu od smisla i pravog značenja riječi,uostalom mnogo lijepih riječi smo "ofucali" dada А у животу није. Волем све што волу млади , јел , живот , природу, Бога, другаре( мада то у Србији није пожељно рећи наглас да не би добио баја због због погрешне сваћености) , родбину, колаче, кока-кољу, етничке различитости , толеранцију међу људима, демократију, љуцка права , ма све живо волем, чак и председника. t4431 I ja....i ja..... bighugbighug "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ма дес бре ти мамице , не видех те сто година, мора да смо се мимоишли на ових безброј тема овде ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ма дес бре ти мамице , не видех те сто година, мора да смо се мимоишли на ових безброј тема овде ? eheeeej 1335_womens 1319_womens Баба је реаговао/ла на ово 1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 eheeeej А сем тих обичних жемских послова , шта има вако у животу , тј. имал живота после кућних обавеза ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 А сем тих обичних жемских послова , шта има вако у животу , тј. имал живота после кућних обавеза ? Manje bole glava od žemskih poslova brate moj mili,nego od lupanja po forumu,ali eto nekad ija malo prolupam bliss jeeee Баба је реаговао/ла на ово 1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љиљана Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 "Говори српски да те цео свет разуме!" Српски језик је "језик - мајка", говорила је и доказима поткрепила Олга Луковић-Пјановић, Српкиња, доктор са Сорбоне. Писала је и о нашем писму од Бога датом. Препоручујем и себи да књигу: "Срби народ најстарији" држимо поред Библије неће се нагађати, сигурно ће се знати да је Бог говорио српским језиком и да су "Таблице" писане ћирилицом. Срби Латиничари осећају се недорасло, недостојно рода у ком су рођени па се крију да би се од њих мање очекивало, Само Србин може да изневери, само је он вредан поверења, српси језик и србица - ћирилица обавезују, стављају у већи ранг и Бог је говорио српски! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 "Говори српски да те цео свет разуме!" Српски језик је "језик - мајка", говорила је и доказима поткрепила Олга Луковић-Пјановић, Српкиња, доктор са Сорбоне. Писала је и о нашем писму од Бога датом. Препоручујем и себи да књигу: "Срби народ најстарији" држимо поред Библије неће се нагађати, сигурно ће се знати да је Бог говорио српским језиком и да су "Таблице" писане ћирилицом. Срби Латиничари осећају се недорасло, недостојно рода у ком су рођени па се крију да би се од њих мање очекивало, Само Србин може да изневери, само је он вредан поверења, српси језик и србица - ћирилица обавезују, стављају у већи ранг и Бог је говорио српски! тролу, не криј се испод бурке feeble, Natasa. and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Bog je govorio jezikom Ljubavi Mamica Forumska је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука