bosanac Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 DYNABLASTER, Анастасија, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 http://youtu.be/1S6HW0vtXCk I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Genijalni su smej.gif smej.gif smej.gif Prvi klip, suze su mi pošle od smeha,ahhahah hahahhahhahahahah,kakve face su ljudi pravili. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Ja sa hanumom gledam klipove nemožemo sebi doći od smijeha. Pogotovo ovaj serijal klipova pod imenom manijak Анастасија је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Ovaj je u znaku ljubavi i zaljubljeni neka pođu od njega.Nećete se pokajati! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Prokleta stetocina! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ja sa hanumom gledam klipove nemožemo sebi doći od smijeha. Pogotovo ovaj serijal klipova pod imenom manijak Е, Боске, шта да је којим случајем у првом клипу Мухамед уместо Исуса? Да ли би сте се ти и ханума и тада смејали? Аурор, DYNABLASTER, C.A._R.I.A. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Е, Боске, шта да је којим случајем у првом клипу Мухамед уместо Исуса? Да ли би сте се ти и ханума и тада смејали? Sad ću da budem jako zao, ali pretpostavljam da bi pretili smrću nekom i pomenuli Srebrenicu 19 puta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Е, Боске, шта да је којим случајем у првом клипу Мухамед уместо Исуса? Да ли би сте се ти и ханума и тада смејали? Valjda si mogao pročitati :"Ovi nisu normalni." Drugo ovo musliman nije učinio vezano za prvi klip. Treće ja to nikada nebih uradio. A da je smiješno, brate smiješno je mada osuđujuče i ja to nikada nebih uradio. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука