w.a.mozart Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 hteo sam da dam neko drugo ime al mi u trenutku pala na pamet igrica dream chronicles... i tako Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Ето идеје за нову тему : " Шта поручују ваш ник и аватар" Та тема у мом случају не би била занимљива... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Лепа је Жељкова идеја да си дневник назвао "Моцартове кугле", мада "Mozart's balls" може свакако да се протумачи greengrin greengrin greengrin w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Та тема у мом случају не би била занимљива... На овом форуму за већину никова тема би била чист промашај То је добро на форумима где су сви под неким алијасима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 alija...šta? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 На овом форуму за већину никова тема би била чист промашај То је добро на форумима где су сви под неким алијасима Megi ali ovde je mali broj ljudi sa svojim imenom није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Megi ali ovde je mali broj ljudi sa svojim imenom Мени се чини да је превише никова са именима, пуним или само именима, или крштеним именима... зар се теби то не чини ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 na ovoj strani samo tamo neko nije "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Мени се чини да је превише никова са именима, пуним или само именима, или крштеним именима... зар се теби то не чини ? ne pogledaj listu prisutnih clanova ,ne mislim da su to bas njihova imena није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Добро, не морају да буду баш њихова лична имена, али надимци, крштена имена ? Све само име до имена осим тамо неког Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 tamo neko je napisao svoj nadimak u nazivu dnevnika ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 tamo neko je napisao svoj nadimak u nazivu dnevnika "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Ма Сигмунд би смислио нешто безобразно и за нас који смо под својим именом и имамо своју слику. Гадан је био тај... :huh: Драшко, ВИЛМА and Јесењин је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Према сопственом доживљају себе на форуму. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Moj je naziva "Izbliza & lično". Izbliza je prelično. Lično će postati odlično. Ko razume - shvatiće. Ko nije, nikada i neće. Šalu na stranu, kako zaista možeš upoznati čoveka, ako mu se ne približiš izravno, ako to nije ...izbliza izblizno? I kako da kada si tako blizu, jednom biću, to ne postane...lično? Znači, meni jedno bez drugoga ne ide. Prelično nekada beše vrlo izbliza. Izblizno. Da, da...A odlično se sada uči, da više ništa ne bude u velikoj meri, za nju - lično. Tako...nekako. Ništa nije slučajno. Pa ni...ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука