ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Одакле инспирација за називе дневника ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 sve je to spontano "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ЖРУ блог = жрлог Безвезе... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 kako kako ? pa lepo taj dan mi je bio QQ ,ali pozitivno QQ ,i tako nastade ime "dnevnika " није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Magdalenice, odakle inspiracija za tako lepe i izazovne avatare? Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ЖРУ блог = жрлог Безвезе... Сконтала сам, мада сваки пут прочитам "Звонков брлог" Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Magdalenice, odakle inspiracija za tako lepe i izazovne avatare? Спроводим једно мало истраживање Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 kako kako ? pa lepo taj dan mi je bio QQ ,ali pozitivno QQ ,i tako nastade ime "dnevnika " Знаш шта ми је интересанто : размишљам шта би чика Фројд рекао на то, мислим, зашто баш ти називи, да ли су то неке подсвесне шеме и то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Знаш шта ми је интересанто : размишљам шта би чика Фројд рекао на то, мислим, зашто баш ти називи, да ли су то неке подсвесне шеме и то ima bsamo par naziva ,ostalo su dnevnici mene vise intresuje kako biraju nikove i avatare није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Фројд би рек`о да је за све то крива моја мама и неке ствари које не би биле пристојне за форум... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 И то је интересантно, опет, ако изузмемо никове који су права имена и презимена. Ето,нпр, ја експериментишем са аватарима, посматрам и аватаре других форумаша и доживљавам их као неке пројекције, јер, зашто неко одабере баш одређен аватар, какву поруку њиме шаље ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Фројд би рек`о да је за све то крива моја мама и неке ствари које не би биле пристојне за форум... А имамо и оно да кроз своје речи или своје говорне омашке пројектујемо своје жеље или своја унутрашња стања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 И то је интересантно, опет, ако изузмемо никове који су права имена и презимена. Ето,нпр, ја експериментишем са аватарима, посматрам и аватаре других форумаша и доживљавам их као неке пројекције, јер, зашто неко одабере баш одређен аватар, какву поруку њиме шаље ? Да су му врх форе на мемегенератору ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ima svega "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Ето идеје за нову тему : " Шта поручују ваш ник и аватар" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука