Jump to content

Како сте бирали назив свог дневника ?

Препоручена порука

Magdalenice, odakle inspiracija za tako lepe i izazovne avatare?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

kako kako ? :D

pa lepo

taj dan mi je bio QQ ,ali pozitivno QQ ,i tako nastade ime "dnevnika "

Знаш шта ми је интересанто : размишљам шта би чика Фројд рекао на то, мислим, зашто баш ти називи, да ли су то неке подсвесне шеме и то :)

Подели на овим сајтовима

Знаш шта ми је интересанто : размишљам шта би чика Фројд рекао на то, мислим, зашто баш ти називи, да ли су то неке подсвесне шеме и то :)

ima bsamo par naziva :D ,ostalo su dnevnici :D

mene vise intresuje kako biraju nikove i avatare :D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

И то је интересантно, опет, ако изузмемо никове који су права имена и презимена.

Ето,нпр, ја експериментишем са аватарима, посматрам и аватаре других форумаша и доживљавам их као неке пројекције, јер, зашто неко одабере баш одређен аватар, какву поруку њиме шаље ?

Подели на овим сајтовима

Фројд би рек`о да је за све то крива моја мама и неке ствари које не би биле пристојне за форум... :)

А имамо и оно да кроз своје речи или своје говорне омашке пројектујемо своје жеље или своја унутрашња стања :)

Подели на овим сајтовима

И то је интересантно, опет, ако изузмемо никове који су права имена и презимена.

Ето,нпр, ја експериментишем са аватарима, посматрам и аватаре других форумаша и доживљавам их као неке пројекције, јер, зашто неко одабере баш одређен аватар, какву поруку њиме шаље ?

Да су му врх форе на мемегенератору :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...