obi-wan Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 koje pare? deluje simp. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Mislim negde 600-700 $... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Mislim negde 600-700 $... Готово, чим си написао колико кошта - тема готова, нико више не жели да учествује RYLAH, Oglo and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Pa to mu je cena... stadaradim "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 hehe, isto ću i ja tako kao taj smajli da slegnem ramenima kad ga budem video u izlogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Мислио сам да још нису објавили цену... У сваком случају биће у рангу iPad-a и сличних играчака. Што више гледам овај дизајн, све ми се више не свиђа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Што више гледам овај дизајн, све ми се више не свиђа. Функционално или естетски? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Ваљда функционално, не свиђа ми се што је сам таблет прилагођаван да стоји усправно и што толико инсистирају на тастатури. Чини ми се као погрешна филозофија. Моја би била - правиш таблет, направи најбољи могућ таблет. Све остало су додаци. Прилагођаваш додатке главном производу, а не главни производ додацима. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Бар ћемо за Windows 8 моћи да купујемо апликације. http://windowsteambl...arketplace.aspx Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука